Samsung si-a actualizat browser-ul de Internet

0
445

Cu totii stim cat de important este browser-ul de Internet pe care il folosim pe calculator sau pe telefonul mobil. Exista multe tipuri de browser-e, fiecare cu calitatile si punctele sale slabe, iar preferintele utilizatorilor variaza destul de mult. Unii dintre Internauti raman fideli unui singur tip de browser pe care il folosesc, iar altii sunt deschisi pentru schimbare si prefera sa isi schimbe browser-ul in momentul in care apara un produs mai bun gen Browserul de la Samsung

In aceasta ordine de idei, Samsung a ales sa faca o schimbare semnificativa in ceea ce priveste browser-ul de pe gadget-urile proprii marcii. Acum, utilizatorii au la dispozitie functii noi, menite sa faca navigarea pe Internet mai interesanta, mai usoara si mai performanta.

De aceea, multi utilizatori au fost incantati sa renunte la clasicul Google Chrome de cand a fost lansata varianta v6.2 de catre Samsung. Una dintre caracteristicile atractive ale acestei versiuni de Browser este “Night Mode” (sau modul de noapte), care schimba putin ceea ce stiam noi despre scrisul negru pe alb, transformand imaginea de fundal in negru si scrisul in alb. In acest fel se face o insemnata economie de baterie, deoarece stralucirea este redusa. De asemenea, utilizatorii noului browser Samsung au la dispozitie si un nou mod de a regla contrastul, astfel incat sa obtineti o experienta cat mai placuta si sa aveti in permanenta un contrast optim, reglat in functie de iluminatul din jur.

O alta caracteristica demna de toata admiratia este posibilitatea de a foslosi adblocking services. Vi se vor sugera mereu cele mai noi aparitii in acest domeniu, astfel incat sa v a puteti bucura de o navigare cat mai sigura si mai departe de “ochii” diverselor site-uri.

Un alt aspect estrem de util este ca folosind noul browser puteti sa va sincronizati bookmark-urile preferate de pe alte browser-e pe care le-ati utilizat in trecut, astfel incat nu veti pierde din continutul care va intereseaza.

Browser-ul de Internet Samsung varianta v6.2 va fi disponibil foarte curand in  Galaxy Apps si magazinul Google Play Store si este poate fi folosit de catre aparatele care folosesc sistemul de operare de la Android 5.0 Lollipop si pana la cele mai recente variante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here