Samsung lanseaza Galaxy S 2 Plus

0
647

Cei de la Samsung au lansat un nou telefon, si anume Galaxy S II Plus.

Cum era si de asteptat, mi-am imaginat ca acel cuvant “plus” adaugat in coada numelui ar avea menirea de a sublinia ca acest telefon reprezinta unul superior celui anterior, cu care imparte denumirea. Insa lucrurile nu stau chiar asa…

Designul celor doua aparate surori este foarte asemanator, singura diferenta sesizabila fiind cea data de calitatea materialului din care este facuta carcasa, (care este identic cu cel al lui Samsung S III). O alta infima diferenta este greutatea (care difera cu numai cateva grame

In rest, daca ar fi sa continuam comparatiile vom descoperi ca au acelasi ecran super AMOLED de 4,3”, acelasi procesor de 1,2 GHz si 1 GB DRAM, aceeasi camera de 8 MP, etc. Un minus al modelului Plus este dat de diferenta de memorie interna care la S II era de 16 GB, iar la acest “Plus” este de numai 8 GB.

Singurul lucru care mi se pare cu adevarat relevant ar fi faptul ca S II Plus opereaza cu Android Jelly Bean, ceea ce ar putea sa il faca mai atractiv pentru public. Sper ca si pretul va fi mai mic decat al fratelui sau, pentru ca altfel nu as intelege de ce s-a facut rabat la anumite proprietati ale acestui model.

Intr-adevar s-au adus oarece modificari la camera foto, care ii imbunatateste timpul de reactie la declansare, i s-au implementat si niste functii si de la modelul Galaxy S III… si cam atat.

Este drept ca au trecut aproape doi ani de cand s-a lansat Galaxy S II, care a fost foarte bine primit de catre public. Oare exista un pic de nostalgie a celor de la Samsung? Sunt atat de atasati de acest smart phone incat incearca sa il deghizeze oarecum (ca pana la urma e cam aceeasi Marie, dar cu alta palarie!) si vor sa il vanda iarasi? Spera sa aibe aceleasi incasari sau incearca sa vada daca ar merge mai bine pe alte piete?

Toate aceste intrebari vor ramane pentru moment fara un raspuns clar, insa sunt convinsa ca in scurt timp vom afla de fapt si de drept care este strategia lor. Oare incearca sa pregateasca terenul pentru noul Galaxy S IV?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here