Samsung Galaxy S8 – Disponibil la eMag pret si caracteristici

0
1268

Ultima lansare Samsung, modelul Galaxy S8 ne-a uimit practic prin designul inovator, coreeni regandind fiecare componenta a lui S8 pentru a depasi limitele cand vine vorba de display-uri.

Sasung Galaxy S8 are cel mai mare si captivant ecran Super AMOLED de 5.8″ la o rezolutie de 2960 x 1440, fara rama, cu marginile rotinjite, paractic vezi doar continutul.

Cand vine vorba de foto-video, Samsung a echipat acest model cu o camera principala de 12 MP cu blitz integrat care filmeaza la o rezolutie 4K. Camera frontala are o rezolutie de 8 MP fiind ideala pentru cele mai spectaculoase selfie-uri, dar si pentru apeluri video la calitate superioara.

Pe partea de hardware cei de la Samsung au integrat primul procesor de 10 NM din lume, ceea ce il face foarte rapid si sporeste eficienta bateriei de 3000 mAh care ofera pana la 20 de ore de convorbire 3G

Galaxy S8 mai dispune de 4Gb memorie RAM si o memorie interna de 64Gb care poate fi marita pana la 256Gb cu ajutorul unui card micro-SD. Pe langa toate acestea smartphone-ul mai dispune de o serie de senzori: accelerametru, barometru, senzor de amprenta, senzor scanare iris, senzor de presiune si senzor de lumina ambientala.

Datorita standardului IP68 care indica rezistenta unui dispozitiv la praf si apa, Galaxy S8 are o rezistenta crescuta la particulele de praf si poate fi scufundat la o adancime de 1.5 m in apa (dulce). Atentie! Nu este recomandat sa il introduceti in apa sarata!!!

Galaxy S8 este disponibil la eMag alaturi de fratele lui S8 Plus la preturi incepand de la 3000 RON.

Pentru oferta de preturi si pentru mai multe caracteristici accesati pagina produsului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here