Samsung Galaxy S4 a sosit in Romania

0
592

Cumpara de la eMAG.ro

In sfarsit a sosit Samsung Galaxy S4 si in Romania! O aparitie indelung asteptata de iubitorii de gadget-uri. Si asta pe buna dreptate, caci la aceasta ora, S4 este vedeta absoluta a smartphone-urilor din intreaga lume. Pana cand va mai fi lansat un produs asemanator, probabil ca va mai trece o perioada!

Nu cred ca mai este cazul sa mai trec in revista din nou calitatile acestui telefon exceptional. Daca doriti insa sa cititi recenzia acestui produs, o gasiti aici pe site-ul nostru. Este intr-adevar un telefon deosebit!!!

Evident ca toata lumea a fost curioasa care va fi pretul lui Samsung Galaxy S4! Momentan, singurul operator de telefonie care are acest telefon spre vanzare, cu abonament sau fara, este Orange. In functie de tipul abonamentului ales, daca faceti prelungirea unuia existent deja sau vreti sa cumparati numai telefonul, pretul variaza destul de mult!

Daca vreti sa achizitionati doar aparatul in sine, de la Orange, fara a face si abonament, pretul este de 598,99 euro, TVA inclus. Daca insa alegeti sa achizitionati telefonul impreuna cu un abonament, cea mai rentabila optiune o reprezinta abonamentul Pantera 49, alaturi de care puteti sa cumparati telefonul Samsung Galaxy S4 la numai 249 euro.

Pe alte site-uri, aparatul este oferit la vanzare cu preturi cuprinse intre 2850 Ron si 3080 Ron. Scump, da’ face! Vorba aia:”Dai un ban, da’ stai in fata!” Il puteti achizitiona de la eMAG.ro la pretul de 2849 Ron

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here