Samsung Galaxy S 4 – adevar sau minciuna?

0
739

Este de asteptat sa apara noul Galaxy S 4. Asta este deja un truism!

Insa cand va aparea si cum va arata ramanem momentan numai la speculatii… Internetul abunda de altfel de tot felul de clipuri video in care este prezentat un telefon despre care se zice ca ar fi Galaxy  S IV. Daca ei mint, atunci va mint si eu pe voi, la randul meu.

Asadar, se pare ca Galaxy S IV va fi primul telefon cu ecran flexibil care va fi lansat. Se stie ca Samsung a anuntat faptul ca lucreaza la astfel de tip de ecran OLED (am scris despre aceste ecrane intr-un material ce se gaseste pe site) si se pare ca s- ar vrea ca primul gadget care se va bucura de aceasta noua tehnologie sa fie Galaxy S IV.

Din ceea ce am reusit sa vad si eu pe Internet acest telefon pare a fi mai degraba “copilul” rezultat din incrucisarea unei tablete cu un smart phone. Asadar va fi un mic geniu, care va imprumuta de la celebrii lui parinti numai acele trasaturi performante si numai superlativele ambelor device-uri.

Se presupune ca va avea un sistem de operare Android Jelly Bean 4. 2 OS sau Android 5 (Key Lime Pie), va avea un procesor de quad-core Exynos 5450 de 2 GHz, 3 GB de RAM, iar memoria va avea valori cuprinse intre 16 GB ( extensibile pana la 128 GB dupa buget, deh!). Am uitat oare sa mentionez si tastatura laser? Se pare ca asta au in plan sa faca cei de la Samsung- sa doteze acest telefon si cu o tastatura uimitoare…

Mai mult se pare ca Samsung ar vrea sa inzestreze acest telefon minune si cu o camera de 13 MP (ceea ce deja mi se pare foarte cool pentru un telefon!), dar si cu o camera frontala de 1,9 MP cu integrare Skype.

Repet, acestea sunt momentan numai supozitii, iar coreeni de la Samsung au refuzat sa infirme sau sa confirme aceste zvonuri, recunoscand numai ca sunt “pe cai mari” si ca lucreaza intr-adevar la un nou gadget asa cum nu s-a mai vazut pana acum.

Parerea mea este ca pana cel tarziu in vara vom reusi sa aflam mai multe informatii macar, asta daca nu vor organiza o adevarata ceremonie fastuoasa pentru un astfel de smart phone care va fi subtire- subtire si super- performant si ni-l vor arata in “carne si oase”, pardon in plastic si integrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here