Samsung Galaxy Note 3 – Prezentat la IFA- Berlin

0
1042

In cadrul IFA, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul tehnologic si al gadget-urilor, Samsung a a anuntat lansarea a trei noi produse. In continuare, vreau sa va prezint pe scurt, cateva dintre specificatiile noului phablet Galaxy note.

Noul dispozitiv este mai rapid, mai subtire si mai usor decat modelul anterior, are ecran  Super AMOLED de 5,7” cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, procesor Snapdragon 800 de 2,3 GHz si memorie RAM de 3 GB sau procesor Exynos 5 Octa de 1,9 GHZ si memorie interna de stocare de 32 sau 64 GB, camera foto cu senzor de 13 MP si vine intr-o mai mare varietate de culori, avand capacul din spate al carcasei din imitatie de piele.    Totodata Samsung a anuntat ca bateria va fi mai mare, avand 3200 mAh, fapt care ii va conferi gadget-ului o mai mare autonomie.

Trebuie sa va mai spun ca si tehnologia stylus-ului a fost imbunatatita, astfel incat acesta este acum capabil de air command, concept introdus odata cu cele mai recente telefoane Samsung. Noul telefon va folosi sistemul de operare Android 4.3 si va fi disponibil la sfarsitul lunii Septembrie. Momentan nu se cunoaste pretul la care va fi comercializat.

Sper ca in cel mai scurt timp sa putem reveni cu un review al acestui nou Gadget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here