Samsung Galaxy Note 12.2 noua surpriza a sud-coreenilor

0
1532

Asa cum spuneam si cu alte ocazii, se pare ca exista scurgeri masive de informatii sau doar strategii de marketing menite sa atate curiozitaea si atentia utilizatorilor. Si in ceea ce priveste unul dintre cei mai mari producatori de gadget-uri au aparut anumite zvonuri, maimult sau mai putin confirmate, despre o lansare a unei noi tablete.

Avand in vedere ca nu este vorba de un producator oarecare, ci despre Samsung, imaginatia utilizatorilor aluat-o deja razna. Toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa vada care brand va fi desemnat la sfarsitul anului leader de piata, asa ca fiecare incearca sa dea ce are mai bun pentru a ocupa pozitia principala.

Vorba circula ca cea mai mare tableta de la ora actuala creata de Samsung va fi SM-P900, iar acest gadget va avea o diagonala de circa 12,2 inches, rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, procesor octa-core Samsung Exynos 5… si cam atat. Acestea sunt informatiile ce ne sunt disponibile la ora actuala. Avand insa in vedere chiar si aceste foarte putine date, imi pot imagina ca va fi considerat un produs de top si va avea un pret pe masura… Timpul le  va rezolva pe toate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here