Samsung Galaxy Gear – Prezentat la IFA-Berlin

0
1246

Tot in cadrul targului IFA 2013 cei de la Samsung au prezentat si primul smartwatch, primul ceas inteligent creat de sud-coreeni. Este un gadget care poate face casa foarte buna cu noul phablet, avand in vedere ca afiseaza utilizatorului notificarile primite pe telefon si poate chiar sa initieze/ receptioneze apeluri. Asa ca nici macar nu mai trebuie sa scoateti telefonul din buzunar, ci duceti doar ceasul la ureche si raspundeti direct, microfonul si casca fiind montate in cureaua ceasului.

Sa va mai spun ca acest nou gadget are si camera foto? Are! Iar senzorul ei este de 1,9 MP! Este amplasata tot pe curea, iar pozele le puteti face apasand pe ecranul ceasului. Interesant nu? Ecranul lui Samsung Gear este de tip AMOLED si are o diagonala de 1,63”, procesor single-core de 800 MHz, memorie RAM de 512 MB si memorie se stocare de 4 GB si o autonomie de functionare de circa 25 de ore.

Momentan acest device este compatibil doar cu Galaxy Note 3 si cu noua tableta Note 10.1, insa urmeaza sa se creeze soft special pentru a se realiza compatibilitatea si cu Galaxy SIII si S4. Evident ca si Galaxy Gear foloseste sistemul de operare Android 4.3!

Si ceasul Galaxy Gear va fi disponibil la sfarsitul lunii Septembrie, iar pretul anuntat pentru USA este de 300 de dolari. Vom reveni cu amanunte in momentul in care se va comunica pretul cu care va fi comercializat si in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here