Samsung Galaxy Camera – Aparatul foto cu Android

1
417

Era de asteptat ca si camerele foto digitale sa devina “inteligente” si sa opereze cu sistemul Android.

Iar acest lucru va schimba pentru totdeauna perceptia noastra asupra a ce este sau ce ar trebui sa fie o fotografie. Au trecut foarte multi ani de la fotografiile clasice, pe suport de hartie si de la camerele foto cu film. Numai nostalgicii (ca mine!) isi mai amintesc de ele si le mai apreciaza.

In era tehnologiei si secolul vitezei totul trebuie sa se miste mult mai rapid si sa atinga performante din ce in ce mai mari. Samsung producea oricum aparate foto, dar folosea si Androidul pentru telefoanele sale inteligente, asa ca pasul firesc a fost sa le combine pe cele doua si iata rezultatul: Samsung Galaxy Camera.

Asadar sa analizam un pic specificatiile acestei camere: are senzor de 16 MP, are un zoom de 21x, display de 4,8“ HD cu ecran LCD, blitz incorporat cu Xenon, opereaza cu Android Jelly Bean, are un procesor de 1.4 Ghz Quad-Core Exynos 4412, 1 GB RAM, memorie interna de 8 GB, insa poate fi extinsa cu card de memorie pana la 64 GB, inregistrarile video au o rezolutie de 1920×1080 la 30 de cadre pe secunda, iar captura foto are maxim 4608 X 3456.

Datorita faptului ca aceasta camera opereaza cu sistemul Android, utilizatorul are acum la dispozitie mult mai multe optiuni decat are cu o camera foto clasica. Interfata este foarte prietenoasa si este aceasi ca la smart phone. Setarile si ajustarile sunt foarte usor si rapid de facut. Utilizatorul are acum la dispozitie si posibilitatea de a distribui si a trimite fotografiile catre alte dispozitive, cu ajutorul wireless-ului si nu numai.

Camera este usor de manevrat si chiar si persoanele care nu au urmat un curs de fotografie, cu ajutorul acestei camere inteligente pot reusi sa faca instantanee foarte bune calitativ si foarte frumoase. De asemenea aveti la dispozitii si functii de editare, fapt care va ajuta sa realizati diverse efecte sau cadre pentru pozele dumnevoastra.

Samsung Galaxy Camera cred ca este primul produs de acest gen, o incrucisare intre un aparat foto si un smart phone, insa odata deschisa aceasta nisa sunt convinsa ca in curand vor urma si multe alte produse. Este o camera buna, de o inalta calitate si care poate fi folosita foarte usor de aproape oricine. Momentan pretul este destul de ridicat, insa sunt convinsa ca pe masura ce si alti producatori vor lansa produse asemanatoare si acesta va scadea.

Pentru detalii legate de pret accesati Pret Samsung Galaxy Camera (cu reducere)

 

“Esti pasionat de fotografie? Incearca aparate foto sony dsc-hx10v

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here