Samsung anunta oficial Galaxy S4 Mini

0
1026

Cu toate ca se astepta ca cei de la Samsung sa lanseze Galaxy Mini S4 abia la sfarsitul lunii iunie, iata ca nu au mai asteptat si au confirmat zvonurile legate de acest telefon. Asa cum spuneam si intr-un material anterior, “nu iese fum fara macar un pic de foc” si de data aceasta am avut dreptate!

Asadar Galaxy Mini S4 va fi oarecum o copie in miniatura a deja celebrului S4. Cel putin din punct de vedere al aspectului! Caci daca ne uitam la specificatiile anuntate de producator, vom constata ca exista diferente serioase intre cele doua telefoane: S4 Mini are un ecran AMOLED cu diagonala de 4,3 inch, insa rezolutia este mai redusa, de numai 960 x 540 pixeli; procesorul dual- core are 1,7 GHz, sistemul de operare este Android 4.2.2 Jelly Bean, memoria RAM este de 1,5 GB sau 2 GB, in functie de versiunea aleasa, iar memoria de stocare este de 8 GB (extensibila prin carduri), iar camera foto este intr-adevar de 8 MP.

Pe piata vor fi lansate trei variante ale acestui model: cel cu LTE, cu 3G single-SIM si 3G dual-SIM, insa nu se stie exact in ce tari vor fi lansate fiecare dintre acestea. Momentan nu exista nici macar un zvon legat de pretul la care va fi comercializat si nici data de la care telefonul va fi disponibil pe piata Europeana si, eventual, si in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here