Samsung a anuntat noul Galaxy S4 Active

0
583

Asa cum spune si denumirea, noul telefon al celor de la Samsung este destinat persoanelor active. Mai exact, acest telefon este potrivit pentru cei care petrec mult timp in natura, expunandu-se la praf sau apa. De asemenea, noul S4 Active va ofera optiunea de a realiza fotografii sub apa.

Noul telefon Galaxy S4 Active confera aceleasi experiente oferite de S4, insa, are in plus avantajul de a fi astfel conceput incat este rezistent la apa timp de 30 de  minute, dar nu la adancime mai mare de 1 metru si in acelasi timp confera protectie totala impotriva prafului. Capacul si carcasa din fata sunt prevazute cu un tip de garnituri speciale, care confera etanseitate totala.

Exista insa si cateva alte diferente fata de S4, desi, asa cum spuneam, performantele sunt foarte asemanatoare. Cea mai remarcabila diferenta este cea legata de ecran, care nu mai este de tip super AMOLED, ci este TFT. De asemenea, datorita protectiilor speciale, telefonul a mai luat putin in greutate si si-a modificat usor si dimensiunile.

Telefonul va fi disponibil la sfarsitul lunii Iulie pe piatele de profil din America si Suedia, insa momentan nu a fost anuntat pretul cu care va fi comercializat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here