Sales point- aliatul numarul 1 in tranzactionarile on-line

0
762

Tranzactionarea on-line este un concept destul de nou pentru romani. Din lipsa unei educatii si informari corespunzatoare legate de domeniul tranzactionarii on-line, majoritatea romanilor sunt destul de reticenti si se tem sa faca asemenea tranzactii, deoarece au senzatia ca risca sa isi piarda capitalul, dar si timpul. Sales Point este o companie de marketing recent infiintata, care isi propune sa faciliteze accesul pe piata de capital pentru traderii din Romania. Principalul scop al lui Sales Point este sa aduca in atentia romanilor noile oportunitati de tranzactionare online, folosind cea mai moderna platforma, Meta Trader 5.

Apeland la serviciile oferite de Sales Point, cei care doresc sa participe la tranzactionari on-line vor beneficia de acces la platforma Meta Trader 5, de suport si consiliere, de instrumente financiare, de gratuitate si de diminuarea riscurilor. Pentru a putea incepe sa faceti tranzactionari online trebuie sa va creati un cont. O data ce ati facut acest prim pas, echipa de profesionisti de la Sales Point va vor consilia si va vor ajuta sa faceti cele mai bune alegeri. Veti beneficia de explicarea serviciilor, asistenta la instalarea platformei de tranzactionare, precum si de alte informatii si explicatii despre ce implica tranzactionarea online. Sales point va va prezenta, in mod transparent, toate produsele si serviciile oferite de cea mai moderna platforma de tranzactionare a instrumentelor financiare pe pietele de capital.

Datorita colaborarii dintre Sales Point si Broker-ul Trade 1000, utilizatorii serviciilor oferite de aceasta companie si amatorii de tranzactii online, au acum acces la cele mai moderne solutii cu ajutorul carora pot fi siguri ca vor reusi sa obtina profit. Din momentul in care va creati un cont de utilizator, veti avea acces la indici bursieri, actiuni, marfuri de larg consum (commodities) si la Forex (piata valutara). Daca simtiti ca nu faceti fata labirintului incurcat al tranzactiilor, nu trebuie decat sa apelati la specialistii de la Sales Point, care va vor explica avantajele si dezavantajele tranzactionarii. Puteti sa contactati Sales Point pe Facebook sau pe site-ul oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here