Saboti medicinali

0
769

Orice cadru medical (fie ca vorbim de medic, asistenta medicala sau infirmiera) stie ca siguranta sa si a pacientilor trebuie sa fie pe primul loc. Un cadru medical petrece un numar foarte mare de ore stand in picioare, acordand ingrijiri si stand de veghe la capataiul celor bolnavi. De aceea este impetuos necesar sa poarte echipamente de protectie specifice, dar si o incaltaminte adecvata, astfel incat picioarele lor sa nu sufere mai mult decat o fac deja, respectiv saboti medicali. Astfel, aceasta categorie de persoane trebuie sa aleaga cu atentie incaltamintea pe care o va purta. Din fericire exista o gama variata de saboti medicali, special conceputi pentru a proteja picioarele cadrelor medicale pe care Dispo Trading o ofera clientilor sai.

Echipamentele de protectie Dispo Trading reprezinta alegerea fireasca pentru cei care lucreaza in sistemul sanitar. Dispo Trading  ofera echipamente de protectie destinate industriei alimentare si domeniului medical.

Incaltamintea special creata pentru personalul medical, (saboti medicali din piele), este confectionata din materiale de cea mai buna calitate, asigura o pozitie corecta a piciorului, are talpa antiderapanta si impiedica piciorul sa transpire.  O astfel de pereche de saboti medicinali va ajuta personalul medical sa isi desfasoare activitatea in conditii optime si sa isi protejeze sanatatea picioarelor, in acelasi timp. Personalul care isi desfasoara activitatea in unitatile sanitare este obligat sa poarte echipament de protectie care sa includa si saboti medicali, pentru a se proteja pe sine, dar si pe pacienti.

Daca doriti sa comandati saboti medicali din piele la Dispo Trading veti beneficia de anumite avantaje: marfa va va fi livrata in 24-48 de ore (in functie de distanta fata de capitala), beneficiati de transport gratuit daca veti comanda articole in valoare de 250 de lei (valabil doar in Bucuresti!), aveti ocazia sa beneficiati de preturi reduse atunci cand sunt promotii sau lichidari de stoc, etc.

La Dispo Trading veti gasi  saboti medicinali la preturi pentru toate buzunarele. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site si sa va alegeti perechea preferata de saboti medicali: confectionata din piele, plastic sau din microfibra, in functie de necesitatile dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here