S20 Slider Ultrabook -Laptopul tableta-

0
802

Cu toate ca nu prezinta neparat un concept nou, S20 Slider Ultrabook de la MSI este asteptat cu nerabdare pe piata.

Acesta va fi lansat oficial la CES 2013 si se pare ca va fi disponibil pe piata incepand cu luna martie, la un pret care va porni de la circa 900 de euro.

Intr-adevar este un produs care la capitolul portabilitate castiga foarte multe puncte, devenind un partener de calatorie foarte bun, punand la dispozitia utilizatorului tot ceea ce are nevoie ca si putere, dar si autonomie. Practic este destinat celor care isi doresc rapiditatea de manevrare si reactie a unui laptop, dar nu vor sa renunte la comoditatea de miscare oferita de o tableta. Acum au acest produs care le insumeaza pe amandoua, oferind o experienta cu adevarat unica. Prcatic este raspunsul la dilema multora: ce sa imi cumpar? tableta sau laptop? Iata ca acum nu mai trebuie sa alegeti: aveti un produs 2 in 1!

Ce face ca acest produs sa fie deosebit este faptul ca se poate transforma dintr-un laptop clasic intr-o tableta printr-o simpla miscare. Puteti opta pentru una din utilitatile sale foarte simplu si rapid. Fie glisati monitorul pentru a dezvalui tastatura si aveti un laptop clasic, fie puteti sa il glisati in sens invers si veti avea o tableta. Ultrabook-ul vine cu sistemul de operare Windows 8 Pro instalat, promitand utilizatorilor o experienta de neuitat, rapiditate si profesionalism.

Alte avantaje ale acestui ultrabook sunt date si de faptul ca nu cantareste decat un kilogram, are o grosime maxima de circa 2,6 centimetri, iar ecranul touch screen este cu adevarat performant.

Trebuie si merita sa amintim si alte caracteristici ale acestui ultrabook: de exemplu procesorul Intel I5 care este de ultima generatie, memoria RAM de 8 GB si spatiul de  stocare de 128 de GB. Ecranul sau este ultra touch in 10 puncte, are o rezolutie de 1920 x 1080 Full HD, de 11,6 inches si lucreaza cu aspectul de 16: 9.

Alte dotari sunt: adaptor wireless Jackson Peak, port Ethernet, 2 porturi USB 3.0, Bluetooth, conector mini-HDMI si o camera web cu filmare 720p.

 

“Ti s-a stricat laptopul? Ai reparatii laptop online”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here