Romania conteaza – un proiect uimitor, initiat de Allview

0
805

 Allview, impreună cu Centrul pentru Diplomatie Publica, cu sprijinul Primariei Brasov si al Universitatii Transilvania a decis ca este momentul sa acorde o sansa tinerilor pasionati de tehnologie care doresc sa se afirme si sa creeze aplicatii de care sa poata beneficia cat mai multi oameni.

La evenimentul care se va desfasura in perioada 28-29 martie, in Aula Universitatii Transilvania sunt invitati sa participe toti tinerii studenti care vor sa faca o diferenta si care vor sa se implice cat mai mult in viata comunitatilor din care fac parte. Nu conteaza zona de provenienta a participantilor sau centrul universitar unde studiaza, caci proiectul este deschis tuturor studentilor din intreaga tara! Nu fiti timizi! Alaturati-va acestei initiative si haideti sa facem o lume mai buna!


Astfel Entrepreuneurship 2014, alaturi de Allview si alte institutii, a pus la cale un proiect de responsabilizare sociala, ce acorda o ocazie unica celor care chiar vor sa faca o schimbare in lumea in care traim, celor care vor sa dovedeasca faptul sa spiritul civic inca este o parte importanta din cetatenii acestei tari.

Concret, prin intermediul acestui proiect, tinerii ingeniosi, creativi, pasionati de tehnologie si altruisti, in acelasi timp, au ocazia de a face ceva concret si palpabil pentru tara in care locuiesc si pentru romani, indiferent daca proiectele lor sunt aplicabile la nivel local sau national.

Prin intermediul Entrepreneurship toate aplicatiile create de studentii romani vor fi promovate la nivel european, cu conditia ca acestea sa dea dovada de originalitate, creativitate si sa aiba un puternic impact social. Cu totii trebuie sa ne mobilizam, astfel incat sa facem o lume mai buna, astfel incat sa ne usuram munca si sa fim mai fericiti.

Din punctul meu de vedere este un proiect foarte indraznet, si, in acelasi timp, cu o mare rezonanta sociala. Intr-o lume mult prea grabita si stresata, sa faci ceva pentru semenii tai a devenit deja un gest mult prea rar… Salut, pe aceasta cale, initiativa tuturor institutiilor implicate si initiatorii si sper sa vedem cat mai multe astfel de proiecte organizate la noi in tara. Responsabilitatea sociala este un concept relativ nou pentru tara noastra, insa sper ca ecourile unor astfel de initiative sa se oglindeasca in cat mai multe persoane.

Proiectul este sustinut chiar si de catre Google, avand in vedere ca un reprezentant al acestora va participa pentru a prezenta resursele Android si modele de aplicatii create pentru persoanele cu dizabilitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here