Rochii de mireasa

0
788

In viata fiecaruia dintre noi exista, la un moment dat, un eveniment care se vrea si trebuie sa fie unic: acela in care ne unim oficial destinul cu persoana iubita. Fiecare fetita, viseaza inca de mica, la momentul in care va imbraca rochia de mireasa si va fi centrul atentiei, alaturi de alesul inimii sale. Este o zi care trebuie sa fie impecabila, in care dragostea si fericirea din inimile mirilor trebuie sa se reflecte in tot ceea ce este in jur. De aceea, acest eveniment trebuie organizat cu multa atentie si pana in cel mai mic detaliu, pentru ca totul sa fie perfect.

Se spune ca nu mireasa isi alege rochia, ci rochia isi alege mireasa. In cazul meu, de exemplu, s-a confirmat aceasta afirmatie. Am intrat in magazinul Calin Events din Bucuresti (puteti gasi on-line locatiile magazinelor ) si am inceput sa probez rochii de mireasa pentru evenimentul care va avea loc in aceasta vara. Prima rochie care mi-a atras atentia mi-a oferit o senzatie unica, de fericire, de emotie intensa, acel sentiment de a sti ca aceea trebuia sa fie rochia mea pentru cea mai fericita zi din viata mea. Ma simteam ca o printesa imbracata in ea. Prietena mea cea mai buna, care ma insotea nu m-a lasat sa o cumpar. M-a “fortat” sa mai probez inca vreo doua duzini de rochii (multumesc personalului foarte rabdator si amabil!!!) si imi facea poze pentru a le putea compara. Dupa ce am terminat de probat toate rochiile am privit pozele si am inceput sa le eliminam rand pe rand, pana cand, “invingatoarea” a fost, detasat, acea prima rochie pe care am probat-o! Deci rochia isi alege mireasa!  Desi vazusem pe Internet care sunt tendintele pentru rochiile de mireasa pentru anul 2015  nu credeam ca voi reusi sa gasesc la noi in oras o colectie atat de minunata si de variata ca cea de la Calin Events.

Ce mi-a placut cel mai mult la producatorul de rochii Calin Events este ca exista rochii de mireasa intr-o gama variata, care se potrivesc pe orice tip de silueta. Este imposibil ca o femeie sa nu isi gaseasca aici rochia perfecta. Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, dantelele si accesoriile sunt foarte feminine si elegante, rafinate si exceptionale!!!!

Datorita faptului ca am mers la magazin in data de 13 februarie (pentru mine si viitorul meu sot data de 13 are o semnificatie foarte speciala!!!) am beneficiat de o reducere de 50% a pretului, fapt care a venit ca un bonus neasteptat, deoarece nu stiam de aceasta promotie. Daca as fi ales sa imi comand o rochita care nu se afla pe stoc, as fi beneficiat de o reducere de 15%!

Aceasta este rochita pe care o voi purta in cea mai frumoasa zi din viata mea!

rochie_de_mireasa_amalia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here