Tableta HP 7 Slate

0
683

Se pare ca cei de la HP s- au decis si ei sa scoata pe piata o tableta cu sistem de operare Android. Singura modificare notabila facuta de producatori este cea legata de suportul pentru EPrint.

Tableta are insa un aspect placut, demonstrand durabilitate si rezistenta, mai ales datorita cadrului relaizat din otel. Finisajul este unul atragator, iar dimensiunea fac ca tableta sa fie usor de tinut si manevrat.

HP 7 Slate are un ecran de tip LCD de 7” si o rezolutie de 1024x 600, avand un format de 16:9, destul de neobisnuit pentru noile generatii de tablete. Noul gadget are un procesor dual- core ARM Cortex- A9 de 1,6 GHz, Memorie RAM 1 GB DDR3 si o memorie intrena de 8GB (ce poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor de memorie, datorita slotului de MicroSD). Tableta are o camera principala de 3,1 MP si una VGA, frontala, pentru apeluri video.

Tableta opereaza cu sistemul Android 4.1 Jelly Bean si vine cu cateva aplicatii HP preinstalate. Partea cea mai interesanta si mai buna a acestei tablete este data de faptul ca poti printa efectiv cu ajutorul sau, iar acest lucru este extraordinar pentru o tableta. Printarea se poate realiza prin intermediul mai multor aplicatii si fie folositi conexiunea Wi- Fi, fie va cuplati efctiv prin cablu la o imprimanta.

Un alt lucru care diferentiaza aceasta tableta de restul aflate pe piata la acest moment este si faptul ca are sistemul audio Beats incorporat, ceea ce asigura o mai buna calitate a sunetului.

Momentan nu se cunoaste pretul pentru Europa. In America va fi lansata in cursul lunii Aprilie si va avea un pret de 169 de dolari. Se pare ca tableta va fi distribuita in Europa spre sfarsitul lunii Mai, insa nu s- au facut momentan nici macar speculatii in legatura cu pretul la care va fi comercializata.

Ramane sa asteptam momentul in care acest nou produs HP va ajunge si in Romania si poate vom reusi sa o testam pentru a va oferi si mai multe informatii. Recunosc ca ma atrage foarte mult faptul ca este o tableta de pe care se poate printa, asa ca sunt curioasa sa o si testez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here