Rent a car – unde gasim cele mai bune oferte

0
713

In Romania, ideea de a inchiria masini nu este una foarte populara, caci noua ne place sa avem bunurile noastre si in plus consideram ca nu este rentabil. Insa pentru cetatenii straini, conceptul de a inchiria masini este mult mai popular si de cele mai multe ori mult mai avantajos, din punct de vedere al costurilor de intretinere, dar si a batailor de cap care vin odata cu posesia unui autovehicul.

Sincera sa fiu nici eu nu credeam ca as face vreo afacere daca as inchiria un automobil, pana in momentul in care am avut niste prieteni veniti din strainatate in Romania, cu dorinta de a prospectiona piata pentru a deschide aici o afacere tip franciza. Au refuzat oferta mea de a le da in folosinta masina mea si mi-au explicat ca prefera sa inchirieze un automobil de la airportrentacar.ro chiar din aeroportul de langa Bucuresti.

Pentru ca eu eram inca circumspecta, m-au invitat sa vizitez Airportrentacar Bucuresti pentru a ma convinge singura de ce ei prefera sa inchirieze masini pe termen lung de la aceasta companie. Si trebuie sa recunosc ca am ramas placut impresionata sa constat ca exista avantaje majore, mai ales pentru persoanele care vin din alte tari si au nevoie de un mijloc de transport pus la dispozitia lor in permanenta, pe perioada sederii. Astfel persoanele care inchiriaza masini pe termen lung sunt scutite de multe griji: preturile sunt foarte avantajoase, se achita lunar si intra in contabilitate ca si cheltuieli pentru firma, toate costurile legate de mentenanta, reparatii, schimbare de anvelope asigurare RCA si CASCO sunt suportate de firma care inchiriaza masinile, nu trebuie platit nimic in avans, daca masina se strica va fi imediat inlocuita cu o alta, inspectiile tehnice sunt facute mai des ca la masinile proprietate personala (asadar gradul de siguranta este mai ridicat).

In plus, atunci cand am mers cu ei pentru a inchiria masina au avut la dispozitie un asistent din partea firmei care i-a ajutat sa faca cea mai buna alegere, dupa ce s-a informat initial asupra itinerarului (se va circula mai mult prin oras sau in afara localitatilor), actele s-au incheiat foarte rapid, iar masina aleasa Dacia Duster 4 x 4  a functionat impecabil si a fost cu adevarat cea mai buna optiune pentru scopurile prietenilor mei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here