Proiecte de case mici – Spatioase cu cheltuieli reduse la intretinere

0
1517

Atunci cand decideti sa va construiti o casa, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte: terenul avut la dispozitie, numarul de membri ai familiei, felul in care veti compartimenta spatiul si felul in care acesta va fi folosit, cheltuielile legate de intretinerea ulterioara si de incalzirea acesteia, etc.

In ultima perioada se solicita din ce in ce mai des proiecte case mici. Asta nu inseamna ca nu veti avea spatiu suficient, ci doar ca este indicat sa nu irositi spatiu. Este ideal sa va adresati unei companii cu profil de arhitectura, care sa va consilieze in ceea ce priveste spatiul de care aveti nevoie. Mai ales daca ati locuit o perioada lunga de timp la bloc si acum simtiti nevoia de a avea cat mai mult spatiu la dispozitie.

One Design este firma ideala pentru cei care doresc sa obtina proiecte case mici sau proiecte case mici cu mansarda. Cand vine vorba despre proiecte de case mici nu trebuie sa va ganditi la case de dimensiuni reduse si cu spatiu locativ ca la bloc, ci la case mici construite in mod inteligent si compartimentate astfel incat dumneavoastra sa aveti la dispozitie exact spatiul de care aveti nevoie. Si apoi, este indicat ca inainte de a va construi o casa de mari dimensiuni sa luati in calcul si costurile pentru incalzirea acestora pe timp de iarna. Mai bine optati pentru case mici, care sunt mai ieftin de incalzit decat sa aruncati efectiv banii pe fereastra pentru a incalzi camere uriase si inalte. Este drept ca in urma cu cateva zeci de ani marimea unei case reflecta statutul social al celor care o detineau, insa noile tendinte tin cont de economie si de un mod inteligent de a exploata spatiul disponibil, astfel incat este la moda sa optati pentru proiecte case mici.

La ce v-ar putea folosi un dormitor de dimensiuni uriase, cu suprafata de zeci de metri patrati? Pana la urma, dormitorul este camera in care va retrageti pentru odihna si care este bine sa fie mobilat in stil minimalist si relaxant. Mai bine alocati mai mult spatiu unui living sau unui dresing, astfel incat sa va bucurati de acea senzatie de libertate data de un spatiu deschis si neaglomerat cu piese de mobilier. Pentru familiile care au mai mult de un copil sunt recomandate acele proiecte case mici cu mansarda, care permit amenajarea camerelor copiilor la etaj, unde, spre incantarea acestora se pot monta luminatoare ce le permit sa vada inainte de culcare cerul instelat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here