Programarea la medic este doar la un click distanta!

0
575

Fiecare dintre noi, din pacate, la un moment dat in viata a avut nevoie de un consult medical. De cele mai multe ori, experienta lasa un gust amar, caci se pierd chiar si ore in salile de asteptare, mai ales daca nu se face programare sau daca medicul este foarte solicitat. Tehnologia sare in ajutorul pacientilor si de data aceasta. Daca aveti nevoie sa va faceti programare la medici la spital Medas, puteti face acest lucru rapid, chiar din confortul casei dumneavoastra.

Spitalul Medas va pune la dispozitie o aplicatie prin intermediul careia puteti face rapid programare la medici Medas. ConsultaClick.ro te ajuta sa te mentii sanatos, asa cum spune chiar sloganul de pe pagina de start. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina oficiala a aplicatiei si sa va faceti programare la spitalul Medas.  Site-ul are o interfata foarte prietenoasa si este foarte usor sa va faceti programare la spitalul Medas. Trebuie sa introduseti doar specialitatea medicala la care vreti sa va faceti programare si judetul, Aplicatia va va afisa automat cei mai buni medici, iar dumneavoastra puteti alege la ce cadru medical vreti sa va programati. Puteti folosi si altfel aplicatia: introduceti numele spitalului si specialitatea si veti avea acces la medicii de specialitate si va faceti direct programare la medici Medas.

Practic cu doar un click veti putea sa va programati la medicul specialist pe care vi-l doriti din cadrul spitalului Medas. Veti scuti astfel timp de asteptare si veti beneficia de cele mai bune servicii de specialitate oferite de cei mai buni medici.

Daca intampinati dificultati in a va face programarea on line, puteti opta pentru ajutorul unui consultant. Pe site exista posibilitatea de a interactiona cu o persoana care sa va ajute sa va faceti programarea dorita. In plus, pe site puteti sa cititi si opiniile celor care au ales un anumit specialist dintr-una din specializarile medicale si puteti afla astfel un fel de top al medicilor. De asemenea, vi se pune la dispozitie si un instrument cu ajutorul caruia puteti face o comparatie a preturilor anumitor servicii medicale ce nu sunt decontate si astfel veti stii care clinica ofera cel mai mic pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here