Produse de curatare si de igienizare

0
430

Cand vine vorba de igiena si de curatarea casei si a spatiului personal, trebuie ca fiecare dintre noi sa acorde o atentie sporita si sa nu faca rabat la calitatea produselor de curatat si spalat. O igiena corespunzatoare ne pazeste atat pe noi, cat si pe cei de langa noi, de imbolnaviri sau de transmiterea racelii, a gripei sau a altor afectiuni. De aceea, atunci cand alegem sa achizitionam produse de curatat sau pentru igiena personala, cum ar fi sapun lichid, trebuie sa acordam atentie ingredientelor continute, cat si calitatii produsului. Este mai indicat sa se foloseasca pentru spalatul pe maini sapunul lichid din flacoane, decat sapunul solid pe care toata lumea pune mana si care intra astfel in contact cu multe bacterii. Sapunul lichid este dozat din recipiente speciale si este mai usor de folosit si mai igienic.

Pentru curatirea casei se recomanda sa optati pentru produse cum ar fi detergenti profesionali pentru uz industrial sau caznic, indiferent daca este vorba de detergenti de vase, de rufe, pentru bucatarie sau alte suprafete, pentru pardoseli, etc- care va asigura o curatenie temeinica si o igienizare corespunzatoare. Alegand produsele oferite de www.delphionline.ro beneficiati de numeroase avantaje: produse de cea mai buna calitate si intr-o gama foarte variata, livrarea comenzilor in 24 de ore, posibilitati multiple pentru plata produselor, transport gratuit pentru comenzi mai mari de 450 de lei (in Bucuresti), transport contra cost la orice locatie dorita (doar in Romania!), posibilitatea de aplasa comanda si telefonic, cat si de pe telefoanele cu sistem de operare Android sau iOS prin aplicatia Delphi-Clean&More, etc.

Delphi  Serv&Trade (www.delphionline.ro) este o societate infiintata in 2009, care pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de produse si servicii din domeniul curateniei si igienizarii spatiilor. Dintre produsele comercializate amintim: echipamente de curatenie profesionale,articole pentru curatenie si intretinere, sisteme si echipamente pentru igiena, consumabile medicale sau igiena, detergenti profesionali, odorizante de camera, echipamente de protectie, etc. Dar  Delphi  Serv&Trade mai pune la dispozitia clientilor sai si servicii de consultanta pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai buna alegere a produselor necesare activitatii de curatenie, a materialelor igienico-sanitare, a csistemelor sau echipamentelor de igiena, pentru consumabile tip HoReCa, cat si pentru protectie individuala sau produse de unica folosinta,  si nu in ultimul rand, si consultanta in ceea ce priveste infiintarea unei societati specializate in prestarea serviciilor de curatenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here