Probleme cu dantura

0
1984

Trebuie sa tinem intotdeauna cont de igiena si estetica dintilor, dar mai ales sa mergem periodic la medicul stomatolog, pentru a nu ajunge mai tarziu la proteza dentara. Dintii ii primim de doua ori in viata si trebuie sa avem grija de ei. Din pacate insa, exista multe situatii, in care se ajunge la probleme serioase cu dantura, care neglijate, in timp se agraveaza si ne stirbesc farmecul zambetului.

Exista foarte multe clinici specializate in stomatologie, dar Clinica Trident reuseste si a reusit mereu sa se remarce pe piata de profil, dar si in randul pacientilor, deoarece ofera o gama foarte bogata de servicii de inalta calitate, dar si prin specialistii care lucreaza aici si care fac o adevarata arta din meseria lor, adoptand proceduri nedureroase pentru pacienti.

dinti_sanatosi

De exemplu, domnul doctor Florin Lazarescu (cu siguranta il cunoasteti din reclamele la pasta de dinti Blend- a- med) a lansat recent, in colaborare cu alti 6 medici specialisti ai clinicii, o carte/ manual de specialitate, in limba engleza, numita “Incursiune in estetica dentara (Comprehensice Esthetic Dentistry)”. De pe coperta cartii, zambeste superb actrita Anda Condeescu (pentru cei care nu stiu cine este Anda Condeescu, precizez ca aceasta s-a remarcat in filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”), care este, la randul domniei sale, pacienta la clinica Trident si a domnului doctor Florin Lazarescu. (Uite asa am aflat si de unde are Anda Condeescu acel zambet incantator! J). Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cartea domnului doctor Florin Lazarescu, puteti sa urmariti prezentarea video a acesteia. Cartea “Comprehensice Esthetic Dentistry” a fost publicata de editura Quintessence Publishing si este bogat ilustrata. Din cate am mai citit si eu pe Internet, se pare ca este un volum foarte interesant, o carte de specialitate in care sunt prezentate cele mai recente cercetari (si rezultate clinice ale acestora), despre aspectele estetice ale ingrijirii danturii, care au ca scop rezultate de durata si un zambet perfect. Cei interesati, mai ales studentii la medicina, au la dispozitie un manual in care vor descoperi informatii importante si valoroase despre protocoale de tratament, restaurarea dentara, albirea dintilor, fatetarea danturii cu ceramica, implanturile dentare si mai ales despre cele mai noi si neinvazive proceduri pentru a obtine acel zambet perfect dorit de catre toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here