Prima tableta quad-core romaneasca E-BODA XL400QC

0
558

Cu riscul de a ma repeta, sustin in continuare faptul ca sunt foarte mandra atunci cand constat ca romanii incep sa lanseze pe piata produse din ce in ce mai performante si mai competitive, mai ales ca acestea au si preturi foarte accesibile.

Asadar, E-Boda a lansat pe piata prima tableta cu procesor quad-core, Supreme XL400QC care se comercializeaza cu pretul de circa 1000 de lei  la eMAG.ro Cum spuneam, este un pret accesibil, avand in vedere performantele acestui nou produs.

Dar sa trecem in revista cateva dintre specificatiile acestei tablete, caci nu trebuie sa ma credeti pe mine pe cuvant atunci cand o laud. Are un design foarte placut, carcasa imbina armonios plasticul si aluminiul, iar spatele usor bombat o face sa fie usor de tinut in mana si manevrat.

Cum spuneam, tableta are un procesor quad-core de 1,2 GHz, ATM7029 Quad Core, dar si procesor video  Vivante GC1000 Multicore, care va vor permite sa o utilizati atat pentru  a lucra, dar si pentru a accesa diverse aplicatii, a urmari videoclipuri si chiar si filme, cat si pentru a va juca. Sistemul de operare folosit de XL400QC este Android 4.1.1.

Ecranul tabletei Supreme XL400QC este de tip IPS, are 10,1” este multitouch capacitiv cu 5 puncte si are o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, care va permite sa vizualizati fullHD pozele si filmele (nu-i rau deloc! As putea spune ca este excelent!). La capitolul memorie, situatia se prezinta astfel: memorie RAM de 1 GB DDR3, memorie interna de stocare de 16 GB, ce poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor de memorie, gratie slotului de MicroSD, pana la 64 GB.

Tableta este dotata cu 2 camere: una principala, de 2 MP, situata pe partea din spate, cu care puteti face fotografii sau filmari decente, si una secundara, situata pe partea frontala, de 0,3 MP, cu ajutorul careia puteti initia sau receptiona apeluri video.

De asemenea, si la capitolul conectivitate tableta se prezinta mai mult decat decent, oferindu-va atat Wi-Fi, cat si posibilitatea de conectare la Internet prin 3G, dar si miniUSB si miniHDMI. Noua tableta E-Boda vine si cu o serie de aplicatii preinstalate, din care amintesc Adobe Reader, Documents to Go si ES File Explorer.

Sper ca aceste caracteristici vorbesc de la sine si va vor convinge ca acest nou produs este intr-adevar unul competitiv pe piata tabletelor, mai ales ca, spre deosebire de alte produse ale unor brand-uri straine, are un pret mult mai accesibil, nefacand insa rabat de la calitate!

Puteti achizitiona aceasta tableta accesand aici eMAG.ro la pretul de 999 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here