Preturi artisti pentru participare la evenimente

0
585

Lumea artistilor si cantaretilor a fost mereu una fascinanta pentru cei care o privesc din afara. Putini dintre cei care vad din exterior lumea artistica stiu de fapt ce implica impresariatul artistic si cum se semneaza contractele in lumea muzicii. Indiferent ca este vorba despre cantareti de muzica populara sau despre cantareti de muzica usoara, ce sunt foarte iubiti si apreciati- cum ar fi Andra- acestia semneaza contracte de impresariat artistic cu firme specializate in acest domeniu si astfel primesc diverse invitatii de a participa la diverse evenimente.

Fiecare dintre acesti artisti, cantareti de muzica populara sau de muzica usoara, pretind diverse tarife pentru participarea la evenimente publice sau private, astfel castigandu-si de fapt veniturile. In cazul in care doriti sa va bucurati de prezenta unor cantareti la petrecerea dumneavoastra privata sau de exemplu vreti sa o invitati pe Andra sa va cante la un eveniment public, cum ar fi zilele orasului, concerte, etc. trebuie sa apelati la serviciile oferite de o firma specializata de impresariat, care va poate spune exact care sunt acele preturi artisti pe care trebuie sa le achitati in aceste conditii.

Una dintre aceste companii specializate in booking, adica in angajarea unor artisti pentru a participa, contra cost, la evenimente diferite este si Global Booking, ce va poate intermedia contractarea artistilor consacrati. Indiferent daca va intereseaza Smiley, Andra, Delia, etc. sau cantareti renumiti de muzica populara, puteti obtine lista preturi artisti de la Globalbooking, intrand pe site-ul oficial. Pe site puteti vedea exact care sunt artistii pe care ii puteti invita la evenimente si care colaboreaza cu Globalbooking, dar si preturi artisti, precum si conditiile contractuale ce trebuiesc indeplinite de catre parti. In sectiunea Blog de pe site veti putea citi articole foarte interesante si variate, legate de viata artistilor de la noi din tara.

Aflata la inceput de drum, dar avand o vasta experienta in domeniul impresariatului artistic, globalbooking.ro promite tuturor clientilor sai preturi foarte avantajoase si servicii ireprosabile. Orice artist din Romania pe care vi-l doriti sa va incante la evenimente private sau publice va va onora cu prezenta si va face o atmosfera de neuitat, daca alegeti sa colaborati cu Global Booking !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here