Prese de balotat deseuri

0
556

Deseurile au ajuns sa reprezinte o problema din ce in ce mai spinoasa in ultimii ani. Lipsa unui sistem de reciclare si de sortare a deseurilor de catre populatie a dus la supra-aglomerarea gropilor de gunoi, precum si la alte aspecte problematice legate de poluare si afectarea mediului. Una dintre optiunile pe care le au la dispozitie companiile care se ocupa de ridicarea si managementul deseurilor este aceea de a achizitiona prese de balotat, care ajuta foarte mult la reducerea volumului deseurilor.

AweCompactors.ro pune la dispozitia celor interesati o gama foarte bogata de prese de balotat pentru deseuri,  pornind de la formate mici, ce pot fi folosite in gospodarii si pana la formate industriale, prese de balotat pentru sticlele de plastic (PET-uri), pentru butoaie metalice sau pentru deseuri menajere. AWE Compactors a fost infiintata in anul 2008 si scopul ei este acela de a oferi societatilor din Romania cele mai bune solutii in ceea ce priveste managementul deseurilor, distribuind prese speciale de compactat si balotat diferite tipuri de deseuri.

Presele de balotat pentru deseuri menajere sunt usor de exploatat, au dimensiuni relativ reduse si un grad mare de compactare, in unele cazuri ajungand pana la un raport de compactare de pana la 10:1. Acestea sunt recomandate atat pentru magazine, birouri, cat si pentru restaurante, putand fi folosite atat pentru deseuri umede, cat si pentru deseuri uscate. Folosind prese de balotat, agentii comerciali vor avea nevoie de o frecventa mai redusa a colectarii deseurilor, vor fi inlaturate mirosurile neplacute si se va micsora spatiul de depozitare pentru acestea. Compactarea deseurilor se poate face direct in containerele destinate deseurilor, in timp foarte scurt.

Presele de balotat pentru sticlele de plastic de tip PET sunt astfel concepute incat nu este necesara inlaturarea capacelor, iar eventualele reziduri lichide sunt colectate intr-un tanc special. Gradul de compactare al unei astfel de prese este foarte mare, fiind foarte eficienta, mai ales ca poate fi incarcata chiar si in timpul functionarii. Un ciclu de compactare al unei astfel de prese este de circa 35 de secunde.

Toate echipamentele oferite de catre AWE Compactors sunt caracterizate prin: foarte inalta calitate, fiabilitate ridicata, costuri de exploatare si mentenanta  mici si performante ridicate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here