Piese de schimb pentru utilaje de constructii

0
392

Cei care activeaza in domeniul constructiilor si lucreaza cu masini si utilaje stiu ca nu este foarte usor sa gasesti piese de schimb si mecanici care sa rezolve defectiunile. Spre deosebire de piesele de schimb pentru autoturisme, pentru care se gasesc mult mai multi furnizori, cele necesare pentru utilaje sunt mai greu de procurat. Este foarte important pentru posesorii de utilaje sa gaseasca un furnizor de piese JCB, de exemplu, de incredere si care sa furnizeze aceste piese de schimb la un pret rezonabil si cu promptitudine. De altfel, in acest domeniu este foarte importanta promptitudinea, deoarece orice zi in care nu poate fi folosit un anumit utilaj inseamna intarzieri si pierderi financiare. Rocatil va asigura piese de schimb pentru diferite tipuri de utilaje JCB, noi sau vechi, indiferent ca este vorba de un buldoexcavator, excavator, incarcator telescopic, vibromax, etc.

Rocatil sunt reprezentantii in Romania ai firmelor BYG Spania, VTN Europe si Demoter-Italpunte din Italia. Societatea Rocatil  importa, stocheaza si comercializeaza toate tipurile de piese si accesorii, cum ar fi: cuie pentru ciocane hidraulice, elemente de uzura, ciocane hidraulice si atasamente, piese de schimb din CEE, cat si consumabile destinate utilajelor pentru constructii: autogredere, buldoexcavatoare, buldozere, excavatoare, atat pentru cele mai cunoscute marci din domeniu – Caterpillar, Komatsu, Case, Volvo, Liebherr, etc.-, cat si pentru marci mai putin cunoscute- CNS, JCB, Newholland, etc.

Echipa de profesionisti de la Rocatil va sta mereu la dispozitie cu informatii si va ofera cea mai buna consultanta de specialitate din domeniu, in ceea ce priveste diversele piese de schimb, accesorii sau consumabile pentru utilajele dumneavoastra, oferindu-va intodeauna solutii complete si imediate, in cel mai scurt timp. Aprovizionarea cu piesa de schimb dorita se face foarte rapid, deoarece toti membrii echipei de experti Rocatil stiu cat este de importanta promptitudinea cand vine vorba de utilaje si incearca in permanenta sa reduca la minim timpul de stationare al echipamentelor dumneavoastra. Serviciile oferite clientilor sunt personalizate in functie de nevoile acestora, sunt flexibile si eficiente. Experienta angajatilor, acumulata in acest domeniu incepand cu anul 2009 si pana in prezent, este pusa la dispozitia dumneavoastra, astfel incat problemele cu care va confruntati sa fie rezolvate cat mai rapid si cat mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here