Philps S398 – design placut si performanta intr-un singur device

0
1919

Produsele Philips aproape ca nu mai au nevoie de prezentare, deoarece renumele lor a fost castigat in timp prin calitatea deosebita, prin anduranta, design si performanta. Nu a fost o surpriza pentru nimeni cand acest brand a decis sa intre si pe piata telefoanelor de tip smartphone, caci telefoane au facut si in trecut (imi amintesc cu drag de telefonul meu Philips Genie, primul cu comanda verbala pe care l-am vazut in viata mea! Si asta se intammpla in anul 2000!!!).

Dar sa revenim in zilele noastre si sa discutam despre alt fel de telefoane! De noile gadget- uri care nu inceteaza sa ne uimeasca cu performantele si specificatiile lor. Un telefon interesant, dupa parerea mea este Philps S398. Producatorii au mers pe un design simplu si elegant, ceea ce ii acorda telefonului un plus de prestanta.

Ecranul tactil capacitiv are diagonala de 5” si este de tip TFT IPS oferind o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Procesorul lui Philips CTS398 este unul puternic, quad core de 1,3 GHz; memoria RAM este de 1GB, iar memoria flash integrata este de 8 GB si poate fi extinsa pana la 32 GB cu card de memorie.

Sistemul de operare folost de acest device este Android, versiunea 4.4. Datorita acestor specificatii aveti siguranta ca veti naviga rapid pe Internet, paginile virtuale se vor incarca rapid si va raspunde prompt la comenzile dumneavoastra.

Telefonul este echipat si cu camera foto/ video principala, cu senzor de 8 MP si blit incorporat, ce va permite sa realizati instantanee foarte reusite la o rezolutie de 3264 x 2448 pixeli. De asemenea, beneficiati si de camera frontala, cu senzor de 2 MP pentru a face (atat de la moda) selfie- uri. Ca la orice telefon care se respecta, beneficiati de toate avantajele de conectivitate si servicii de date: GPRS, USB, Bluetooth, wireless, etc.

Daca am reusit sa va trezesc interesul si daca doriti sa aflati mai multe despre alte telefoane mobile Philips, puteti accesa pagina de FaceBook sau puteti vizita pagina oficiala a Philips Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here