Paturi de dormitor tapitate

0
470

Patul este mai mult decat un simplu articol de mobilier! Este locul in care, dupa o zi obositoare, plina de tot felul de evenimente, ne retragem pentru un somn care sa ne permita sa ne reincarcam bateriile pentru ca a doua zi sa putem sa o luam de la capat, plini de energie. Unican are numeroase promotii si preturi avantajoase la paturi matrimoniale tapitate.

Chiar daca vi se poate parea banal, faptul de a alege mobilierul de dormitor si implicit patul, este foarte important. Un pat inconfortabil poate aduce dupa sine o serie de probleme, pornind de la insomnii si termanand cu dureri de spate sau zona cervicala. Cel mai bine este sa optati pentru achizitia de paturi tapitate. Acestea au un design atragator si ofera confortul mult visat. Cand vine vorba de paturi matrimoniale tapitate, Unican are o oferta foarte bogata. Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Daca alegeti sa achizitionati paturi de dormitor tapitate de la Unican, trebuie sa stiti ca acestea sunt confectionate din materiale foarte variate, cum ar fi combinatiile neasteptate intre stofa si lemn, piele si lemn, care impreuna formeaza o simbioza perfecta. Toate materialele folosite pentru confectionarea de paturi tapitate sunt selectate cu mare grija, iar designul este studiat cu atentie, astfel incat patul, elementul central al unui dormitor, sa reprezinte si un element de décor deosebit.

Unul dintre avantajele majore oferite de comandarea unor paturi matrimoniale tapitate de la Unican este ca dumneavoastra va puteti alege exact materialele si culorile din care acestea vor fi confectionate. Vi se ofera servicii de consultanta gratuita si impreuna cu designerii din echipa de profesionisti de la Unican puteti sa va creati propriile modele de paturi tapitate.

Unican este o companie specializata in productia de mobila la comanda pentru toata casa (dormitoare, mobila living, bucatarii, camere tineret, etc). In showroom-ul Unican sau pe site-ul oficial veti gasi, pentru fiecare incapere a casei, macar un produs special care sa va schimbe viata si sa va infumuseteze casa.

Fiecare piesa de mobilier este creata individual si este personalizata conform cerintelor clientilor, de catre designerii companiei. Unican ofera proiectare 3D gratuita pentru clientii care aleg sa contracteze si executia mobilierului dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here