Panouri solare nepresurizate

0
430

Sursele de energie regenerabila incep sa primeasca din ce in ce mai multa atentie, mai ales de cand a fost lansat si programul “Casa verde” prin intermediul caruia li se returneaza banii celor care aleg sa investeasca in instalatii cu panouri solare nepresurizate.

Pe Internet sunt disponibile foarte multe site-uri de unde puteti achizitiona panouri solare cu preturi bune, insa nu toate au oferte la fel de avantajoase precum www.panourisolare365.ro. Pe site-ul amintit puteti gasi o gama foarte variata de tipuri de panouri solare: panouri solare fotovoltaice, panouri solare plane, panouri solare cu tuburi vidate, panouri solare nepresurizate sau panouri solare cu tuburi vidate direct flow, precum si diverse alte accesorii si produse specifice. Este recomandat sa va informati inainte de a face o asemenea investitie si sa alegeti cel mai potrivit sistem de panouri solare pentru trebuintele locuintei dumneavoastra.

De exemplu, trebuie sa stiti ca panourile solare nepresurizate sunt recomandate pentru prepararea de apa calda menajera in perioada de primavara, vara si toamna. Sistemul de panouri solare nepresurizate functioneaza pe principiul termosifonarii, apa intrand in contact direct cu partea interioara a tubului vidat. Un astfel de kit de panouri solare nepresurizate cuprinde un panou solar cu 10 tuburi, boiler inox de 100 de litri, vas de expansie de 8 litri, precum si cadrul specific pentru montaj. Un asemenea kit este disponibil pe site-ul www.panourisolare365.ro la un pret super-avantajos! Fata de celelalte sisteme de panouri solare, respectiv cele presurizate, panourile solare nepresurizate nu mai consuma nici o alta sursa de energie, au un cost mai scazut, investitia se amortizeaza foarte rapid, sunt foarte usor de exploatat si confera perfecta siguranta, sunt extrem de usor si rapid de instalat.

Toate produsele disponibile pe site provin din Germania si beneficiaza de garantie timp de 24 de luni. Echipa de profesionisti care se ocupa de site-ul www.panourisolare365.ro va sta la dispozitie pentru consultanta sau informatii suplimentare daca doriti sa achizitionati orice produs. Alegand sa achizitionati sisteme de incalzire sau prepararea apa calda menajera care folosesc energia regenerabila veti contribui semnificativ la reducerea poluarii si veti ajuta mediul inconjurator, facand, in acelasi timp, si o economie semnificativa de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here