Oportunitati pentru tinerii pasionati de domeniul IT

0
465

Teamnet Romania a fost infiintat in anul 2001 de catre 7 studenti pasionati de domeniul IT, iar in anul 2015 echipa Teamnet International avea deja 800 de membrii, evolutia sa fiind ascendenta si constanta de-a lungul anilor, reusind astfel sa castige o pozitie importanta in topul firmelor IT la nivel mondial.

Plecand de la ideea ca infrastructura tehnologica este una din bazele evolutiei societatii, echipa de la Teamnet a realizat si continua sa realizeze an de an, noi si noi proiecte cu impact puternic asupra societatii, aducand inovatii in domeniile in care activeaza, dar si creand infrastructura tehnologica acolo unde inca nu exista. In cei 16 ani de existenta, Teamnet a evoluat substantial,  devenind  Grupul Teamnet – un grup de companii specializate in integrare IT&C, Project Management, Consultanta si IT&Business, Software Medical, Engineering si Cloud Computing. Sistemele informatice puse la punct de Teamnet International au depasit de mult granitele tarii, ajungand sa fie utilizate de catre organizatii publice si private din Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si chiar Africa de Nord. De exemplu, solutiile IT de management al situatiilor de urgenta propuse de echipa Teamnet Romania au fost premiate la doua categorii la International Business Awards 2016.

Echipa Teamnet este implicata intr-o mare varietate de proiecte europene de cercetare si dezvoltare, cu scopul de a crea solutii ce vizeaza imbunatatirea vietii oamenilor si cresterea competitivitatii in mediul de afaceri international.

Printre programele anuale derulate de Grupul Teamnet se numara si cel denumit generic “From Zero to Hero”, care are scopul de a dezvolta generatia viitoare de specialisti in domeniul tehnologiei, din Romania. Programul se adreseaza atat studentilor, cat si masteranzilor care doresc sa isi construiasca o cariera solida in domeniul IT. Studentii si masteranzii din universitati tehnice si economice din Romania au acces, prin intermediul acestui program, la cursuri intensive gratuite cu experti din cadrul Teamnet.

La terminarea acestui program, tinerii care dovedesc aptitudini remarcabile si pasiune pentru domeniul IT au oportunitatea de a participa si la un program de internship platit, timp de trei luni. Multi dintre acestia, ulterior, raman in cadrul companiei Teamnet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here