Operatii de marirea sanilor

0
1120

Sanii femeilor au reprezentat intotdeauna o adevarata atractie pentru barbati si au fost asociati atat cu frumusetea, cat si cu fertilitatea feminina. Indiferent de forma sau marimea acestora, sanii reusesc sa atraga privirile si atentia reprezentantilor sexului tare si nu numai. Exista insa unele situatii in care mama- natura se dovedeste a fi mai zgarcita cu unele dintre reprezentantele sexului frumos, care nu sunt multumite de forma sau marimea sanilor lor, recurgand la operatii pentru marirea sanilor. O a doua categorie de femei care apeleaza la bisturiu pentru a-si imbunatati aspectul sanilor, este reprezentata de acele doamne care dupa nastere constata ca sanii lor si-au pierdut elasticitatea si frumusetea si cele care au pierdut in greutate in mod considerabil si sanii lor s-au lasat sau si-au pierdut fermitatea.

Ca orice interventie chirurgicala, operatia de marire a sanilor implica anumite riscuri si trebuie facuta numai dupa un consult medical de specialitate, care de obicei este inter- disciplinar. Se recomanda sa alegeti cu mare grija clinica unde veti suporta interventia chirurgicala, cat si medicul specialist care o va realiza. Clinica Zetta este un centru medical de excelenta specializat in chirurgie plastica estetica si reparatorie, iar colectivul medical este unul de exceptie, alcatuit numai din medici specialisti de renume national si nu numai.

Alegand sa faceti o operatie de marire a sanilor la Clinica Zetta, alegeti excelenta! Deoarece clinica etse dotata cu aparatura de ultima generatie, medicii de aici sunt la curent cu ultimele tehnologii din domeniu, iar materialele folosite provind de la producatori de top la nivel mondial. In plus, preturile sunt mai mult decat accesibile si ele acopera atat interventia propriu- zisa, cat si cazarea aferenta, pregatirea preoperatorie, anestezia, cat si ingrijirile post- operatorii.

marirea_sanilor_lipofilling

Atunci cand alegeti sa faceti o operatie de marire a sanilor trebuie sa tineti cont de felul in care aceasta va va schimba sau afecta viata. Nu trebuie sa faceti acest lucru pentru a satisface dorintele cuiva, ci doar pentru dumneavoastra insiva. Daca dumneavoastra considerati ca o asemenea operatie va va face sa va simtiti mai bine in pielea dumneavoastra si va va reda increderea in sine, atunci este cazul sa apelati la serviciile oferite de clinica Zetta. Nu trebuie insa sa neglijati si faptul ca daca vreti sa aratati bine trebuie sa va mentineti sanatatea si sa aveti un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata, sa evitati sedentarismul si excesele de orice fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here