OnePlus 5T – Review – Ce lucruri bune gasim la acest telefon

0
457

Telefonul OnePlus 5T este unul mid-range, el avand niste functii foarte utile. Acest telefon nu aduce niste schimbari radicale, el fiind un simplu update al telefoanelor mai vechi produse de aceasta companie. Acest update vine in preajma sarbatorilor de iarna, pentru a asigura o mai buna vanzare a acestor produse de calitate.

O schimbare vizibila a acestui OnePlus 5T este ecranul sau. Acesta a fost imbunatatit, el fiind acum inalt, de 6 inch cu o rezoltuie 18:9. Din punctul de vedere al imbunatatirilor acest ecran este o adevarata piesa de rezistenta atunci cand vorbim despre acest telefon. Cu toate ca rezolutia sa nu este una care sa dea utilizatorii pe spate, acest update este foarte bine primit. Densitatea pixelilor ecranului este de 2160×1080.

Camera din fata ramane neschimbata, aceasta fiind de 16MP. Pe spate este o camera cu un numar similar, respectiv de 16MP. Telefonul are doua camere pe partea din spate. Pe langa cea de 16MP, el mai vine echipat si cu o camera de 20MP. Aceasta a doua camera este inclusa pentru a imbunatati fotografiile realizate in lipsa de lumina. Inafara de aceste imbunatatiri, OnePlus 5T este destul de similar cu un OnePlus 5, lucru ce nu este chiar atat de rau, mai ales din punctul de vedere al pretului.

Partea din spate a telefonului este realizata din aluminiu anodizat, iar pe partea din fata telefonul se foloseste de Gorilla Glass 5. Display-ul este unul de tip AMOLED. Sistemul de operare al acestui telefon este Android 7.1.1 Nougat, si vine in doua variante de memorie: 6GB RAM cu 64GB memorie interna si 8 GB RAM cu 128 GB memorie interna.

Telefonul vine echipat cu un Dual SIM, iar USB Type-C, precum GPS si Bluetooth 5.0 sunt alte functii ale acestui telefon. Functia de cititor de amprente se regaseste si la acest telefon. Nu veti avea parte de microSD si nici de speakere stereo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here