Ochelarii Google

0
625

Este drept ca Google mereu a dat dovada de inovatie si de o gandire futurista si iesita din tiparele clasice. Google a fost prima companie care a creat si a testat masinile fara soferi, care a investit foarte mult in tehnologia robotilor, iar acum vine cu o noua inventie, menita sa ne faca viata mai usoara…. Sau poate mai complicata, din anumite puncte de vedere…si anume ochelarii Google.

Dar haideti sa vedem ce este pana la urma cu acesti ochelari si ce sunt ei de fapt. In esenta, aceasta pereche de ochelari nu este nici mai mult nici mai putin decat un mini- computer, pe care puteti sa il purtati ca pe orice pereche de ochelari si care pe un ecran special tip HDM va va afisa exact toate informatiile pe care vi le doriti.

Imaginile si informatiile pe care vi le arata se prezinta cam cele de pe ecranul unui smartphone, insa marele avantaj este ca puteti sa dati comanda vocala, nefiind nevoie sa va folositi de maini.


Puteti accesa informatii pe Internet, puteti filma sau fotografia ceea ce vedeti, puteti chiar sa initiati apeluri video, puteti sa dati sms- uri sau veti avea acces la hartile Google si deci ii puteti folosi si pe post de GPS, si asta doar purtand o pereche de ochelari pe nas. Ba mai mult, veti avea acces si la un translator, care va poate arata aproape instant traducerea cuvintelor dintr- o limba straina, dar veti putea vedea si cum va fi vremea in ziua respectiva sau prognoza pe urmatoarele zile. Tare, nu?  Eu port ochelari atunci cand lucrez la calculator si ma gandesc oare cum ar fi sa am si eu un asemenea gadget…. Wishful thinking! J

Momentan pretul pentru varianta demo a acestor ochelari pleaca de la 1500$ ceea ce nu este putin deloc, insa avand in vedere cam cata libertate de miscare si cat confort pot oferi, nu mi se pare nici foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here