Noul Oppo R11s – Dezvaluit in cateva imagini

0
419

Oppo are două telefoane despre care se zvoneste ca vor fi lansate la inceputul lunii viitoare. Unul dintre ele este chiar Oppo R11s, dupa ce pe site-ul AnTuTu benchmark a aparut ieri o stire, care dezvaluie niste specificatii ale noului smartphone.

Noul Oppo R11s va veni cu o camera duala pe spate. In comparatie cu Oppo R11, noul telefon va avea senzor de amprenta pe partea din spate si un ecran FullView care va acoperi aproape toata partea din fata a telefonului. Pe langa aceasta va avea o memorie RAM de 4GB si o memorie interna de 64GB.

oppo r11s

Culorile in care va fi disponibil noul R11s vor fi negru, auriu si rosu dar vor mai fi disponibile si alte combinatii intre aceste culori.

oppo r11s poze

Imaginile oferite dezvaluie smartphone-ul din toate unghiurile si putem observa ca acesta vine cu port microUSB, ceea ce ar putea fi un dezavantaj pentru unii, el fiind pozitionat intre difuzor si mufa audio.

oppo r11s lateral

Inca nu cunoastem toate specificatiile lui Oppo R11s dar totul va iesi la iveala la incepultul lui Noiembrie, cand aceasta va fi lansat oficial. Vom reveni cu o prezentare detaliata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here