Notariat

0
674

De cand m-am casatorit cu sotul meu mi-am dorit o casa. Acum cu putin autor din partea statului roman ne-am putut indeplini visul. Cu jutorul programului national “Prima Casa” ne-am cumparat casa mult dorita. Nu aveam idee ce formalitati trebuie facute, de aceea am apelat la ajutorul unui notar cu experienta pentru a ne consilia si a ne da sfaturi. Am apelat la serviciile Notariatului Crangasi.

Acestia ne-au oferit consultanta, autentificare contract de credit, autentificare contract de vanzare cumparare. S-au ocupat de demersurile pentru intabularea proprietatii in cartea funciara, a ipotecii legale in favoarea statului. Nu am intampinat nicio problema. Toate actele au fost intocmite conform legii, fara vreo oarecare eroare, astfel facilitandu-ne obtinerea propriei noastre locuinte. Pretul l-am stabilit de la inceput, biroul notarial oferindu-ne o lista de preturi pentru a ne putea forma o parere.Am acordat un avans la inceputul colaborarii, achitand suma la sfarsit. Acum sunt foarte fericita si sotul meu de asemenea. Avem propria casa. Ulterior am apelat la serviciile acestora pentru o serie de traduceri legalizate. Mi-am format o parere foarte buna despre serviciile acestora si am devenit fidela, revenind aici oridecate ori am avut nevoie de un notar.

Recomandare:

Pentru traducere documente acceseaza Preturi traduceri legalizate, sau poate vrei sa afli mai multe despre programul Prima casa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here