Nokia a lansat modelul Asha 310

0
715

Nokia lanseaza acum un nou model de telefon, Nokia Asha 310.

La  prima vedere acest telefon chiar nu impresioneaza prin nimic. Insa atuu-rile sale exista, caci altfel nu ar fi existat justificarea lansarii in timp atat de scurt a unui nou model (Nokia 309 nici macar nu a apucat sa se “raceasca” inca).

Acest telefon se pare ca este destinat in principal pietelor din Orientul Mijlociu, Africa, Asia si India. Va fi lansat si in Europa in primul trimestru al acestui an. Pretul recomandat de producator este de circa 100 de dolari, ceea ce nici nu e mult.

Insa ceea ce face acest telefon sa fie deosebit este faptul ca este un dual SIM. Pana aici nimic deosebit! Caci exista atatea telefoane dual SIM. Insa acesta are tehnologia Easy Swap, care permite utilizatorului sa comute rapid intre cartelele de la diferiti operatori de telefonie mobila, ba mai mult, poate schimba cartela fara a fi nevoit sa opreasca telefonul.

Aparatul are un SIM principal, care se gaseste in slotul sau situat in spatele bateriei (ca majoritatea telefoanelor), insa mai exista un slot pentru un al doilea SIM, care este foarte usor accesibil (situat pe un a dintre muchiile aparatului), iar utilizatorul poate schimba acest SIM secundar cu un altul in cateva secunde. Telefonul permite crearea a pana la 5 profile diferite, pentru 5 SIM- uri diferite.

Nokia Asha are un ecran de 3” de tip capacitive touchscreen, care are o protectie de sticla foarte rezistenta la zgarieturi si socuri. Memoria interna a telefonului este de 20MB si poate fi extinsa cu card de memorie chiar si pana la 32 GB. Telefonul are o singura camera foto de 2 MP.

Producatorii sustin ca bateria este una cu o autonomie indelungata, dand ei exemplu de o durata de viata de circa 600 de ore in standby, 54 de ore de ascultat muzica si 17 ore de convorbiri continue.

Tehnologia Wi- Fi ofera acum posibilitatea conectarii la Internet, dar si la cele circa 40 de jocuri de care utilizatorul poate beneficia gratuit la Nokia Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here