Noile telefoane Samsung- Galaxy Young si Galaxy Fame

0
771

Cei de la Samsung au decis sa scoata pe piata doua telefoane care sa aibe un pret accesibil si totusi sa fie dotate cu aplicatii speciale si sa ofere si beneficiile oferite de “fratii” lor mai mari.

Aceste telefoane, asa cum arata si numele, sunt dedicate tinerilor, care au nevoie de viteza de operare si de o buna conectivitate. Este evident ca aceste telefoane nu pot excela, deoarece pretul trebuie mentinut la un nivel cat mai accesibil, incat si studentii sa isi poata achizitiona un asemenea aparat. Nu pot spune nici ca sunt telefoane slabe. Din contra! La pretul pe care il au sunt ok!

Designul este modern si atragator, aparatele venind in mai multe variante de culori. Evident ca ambele sunt echipate cu ecrane touchscreen!

Dar sa vedem specificatiile fiecaruia:

Samsung Galaxy Young are un display de 3, 27”, sistem de operare Android Jelly Bean, camera foto numai (pe partea dorsala) de 3 MP, procesor dual- core de 1 GHz, memorie interna de 4 GB (extensibila prin card de memorie pana la 64 GB). Telefonul are o autonomie de circa 4- 5 ore, de convorbiri, fapt care il face potrivit pentru segmentul de consumatori caruia i se adreseaza- tinerii.

Samsung Galaxy Fame are display de 3,5 “, camera foto de 5 MP, sistem de operare Android 4.2.1, procesor dual- core de  1 GHz, 512 MB RAM, memorie interna de 4 GB (extensibila prin card de memorie pana la 64 GB).

Asadar, cu toate ca au un pret destul de redus si ca nu exceleaza cu nimic, aceste telefoane reusesc sa ofere utilizatorului intreaga experienta a unui smartphone, insa accesibil oricaruia dintre noi. Ambele aparate vin atat in varianta cu un singur SIM, cat si in cea Dual SIM si vor fi accesibile pe piata din Martie 2013. Deocamdata se fac speculatii in legatura cu pretul cu care acestea vor intra pe piata romaneasca, insa cei de la Samsung au anuntat ca pretul va fi accesibil tuturor categoriilor de utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here