Nimic nu se poate compara cu campingul si viata la cort!

0
329

Indiferent de ce ar spune unii sau altii, mersul la munte sau la mare cu cortul nu se poate compara cu absolut nimic. Chiar daca sunteti iubitori ai confortului oferit de un hotel sau de o pensiune, merita sa traiti pe pielea voastra, macar o data in viata, experienta de a sta la cort, de a instala cu propriile voastre maini un cort, direct sub cerul liber si de a face un foc de tabara, de a admira apusul si miliardele de stele, dar si de a savura linistea si pacea oferite de catre natura.

Exista foarte multe tipuri de corturi disponibile pe piata de profil, dar este indicat sa va informati temeinic inainte de a achizitiona un astfel de produs. Mai ales in cazul in care aveti copii si doriti sa mergeti impreuna cu ei in excursii, este recomandat sa cumparati un cort mai mare, de exemplu un cort 4 persoane, chiar daca are un pret putin mai ridicat decat un cort de doar 2 persoane. Chiar daca mergeti la cort camping, asta nu inseamna ca nu trebuie sa va bucurati de confort! Aveti nevoie de spatiu pentru a sta lejer si nu inghesuiti. In acelasi timp, va trebui sa luati in calcul si faptul ca materialele folosite pentru corturi difera si in functie de destinatia acestora, respectiv exista corturi de vara, confectionate din panza mai subtire si corturi destinate si anotimpului rece sau expeditiilor, a caror panza este mai groasa si impermeabila.

Pe site-ul sportaddict.ro gasiti o gama foarte variata si completa de corturi diferite: corturi montane, corturi de expeditie, corturi de plaja sau corturi de familie. De asemenea, corturile difera si in functie de marime si pret. Daca pentru o familie cu copii cea mai potrivita alegere o reprezinta un cort 4 persoane, dotat cu doua intrari, pentru cuplurile de tineri sunt recomandate modele de cort camping de mai mici dimensiuni, deoarece ei oricum dorm imbratisati J. Site-ul mai sus amintit ofera clientilor produse de cea mai buna calitate si la preturi accesibile oricarui buzunar, astfel incat sa va bucurati de experiente cu adevarat unice, indiferent de bugetul de care dispuneti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here