Am uitat modelul de deblocare telefon – Iata ce facem in acest caz!

0
1027

Tuturor ni se poate intampla sa uitam sau sa introducem gresit modelul de deblocare al telefonului sau pin-ul de deblocare (nu PIN-ul cartelei, acolo e alta mancare de peste). Asadar ce putem face ca sa accesam din nou telefonul?

In acest material va vom arata singura metoda prin care va mai puteti accesa telefonul daca uitati sau introduceti gresit de mai multe ori modelul de deblocare folosit. Aceasta varianta este valabila si in cazul in care folositi un cod pin pentru deblocare. Pentru a nu ajunge in aceasta situatie, setati modele sau pin-uri simple pe care nu le puteti uita.

Ce fac daca am uitat modelul de deblocare?

Asadar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa resetati telefonul la setarile din fabrica din meniul “recovery”, pe care il puteti accesa cu o combinatie de taste ( telefonul fiind inchis ). Aceasta combinatie nu este intotdeauna identica pentru toate telefoanele, dar daca folositi un model Samsung va pot spune sigur combinatia:  Tasta HOME + Butonul POWER + Volum UP.  “Mentineti apasate toate tastele pana intra in meniu”

Atentie!!! Aceasta resetare va sterge toate datele de pe telefon: poze, aplicatii, conturi si numerele de telefon. Daca ati salvat pozele in cloud cu Google Foto, aveti noroc si vi le puteti recupera dupa resetare.

Dupa ce ati intrat in Android Revovery, selectati din meniu cu ajutorul tastelor de volum, “wipe data/factory reset” apoi apasati Butonul POWER (butonul de unde pornim telefonul) pentru a selecta.

Telefonul isi va face treaba singur si se va reseta la valorile din fabrica, va fi exact asa cum a fost prima data cand l-ati scos din cutie. Va sfatuiesc sa scoateti cardul si cartela din telefon atunci cand il resetati.

Acum trebuie sa va conectati din nou cu contul Google de unde va puteti descarca pozele in telefon si sa va instalati din nou toate aplicatiile in cazul un care nu ati facut un back-up.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here