Mobilier romanesc deosebit

0
446

Tara asta a noastra are o traditie foarte indelungata cand vine vorba despre mobilier. Inca din cele mai vechi timpuri romanii au stiut sa isi confectioneze si sa isi decoreze in mod foarte frumos diverse piese de mobilier. Am putea spune chiar ca suntem un popor de artizani, ce stie sa conceapa si sa confectioneze fotolii, canapele, etc., la preturi accesibile tuturor. Foarte multi turisti au ramas impresionati de diversele produse romanesti si au preferat sa le achizitioneze direct din tara. De altfel, importul de produse romanesti de tip mobilier a crescut destul de mult in ultimii ani, strainii preferand sa achizitioneze mobilier deosebit sau unicat in locul celui de serie, disponibil la marii retaileri.

Fie ca doriti o canapea extensibila, fotolii sau canapele simple, toate aceste tipuri de produse sunt disponibile, la preturi accesibile pe site-ul maderomania.ro. Respectivul site a reusit sa adune intr-un singur loc piese de mobilier deosebite, provenite de la producatori autohtoni din toate regiunile. Toate produsele sunt 100/% realizate in Romania, cu migala si maiestrie de catre diversi producatori mici si mijlocii. Cumva, site-ul se doreste a fi o manifestatie tacuta si eleganta la adresa mobilierului ieftin din toate punctele de vedere, atat ca imagine, cat si ca pret, ce este disponibil in hipermarchet-uri sau magazine. Veti putea citi aici un articol deosebit despre acest fapt si va veti convinge singuri.

Este nedrept fata de cetatenii acestei tari sa achizitioneze produse fabricate la noi in tara,  exportate si apoi reimportate pentru a se vinde in diverse magazine. Din acest motiv echipa de la Made Romania a pus bazele unui minunat site neaos, care sa ii promoveze pe producatorii romani si produsele autohtone, ce trebuie sa fie la dispozitia tuturor la preturi corecte si accesibile. De exemplu, un fotoliu romanesc sau o canapea extensibila ajung sa fie exportate si apoi importante, iar ulterior vandute prin lanturile unor magazine celebre, apartinand unor brand-uri cunoscute, la un pret dublu, daca nu chiar triplu fata de cel initial. Pentru ca romanii sa aiba acces la produse de calitate Made Romania a reusit sa ii coopteze in acest proiect pe unii dintre cei mai iscusiti fabricanti de mobilier si sa redea clientilor din tara posibilitatea de a se bucura de cele mai frumoase si mai calitative piese de mobila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here