Mobila tineret

0
669

Tinerii din anii 2000 nu mai au aproape nimic in comun cu cei care si-au trait cei mai frumosi ani in urma cu un deceniu sau doi. Lucrurile s-au schimbat, au evoluat si la fel si gusturile si asteptarile celor tineri, generatie dupa generatie. Cum era firesc si cand vine vorba despre amenajarile interioare sau mobilier progresele s-au facut remarcate odata cu trecerea anilor. Daca in trecut mobila tineret era alcatuita din pat recamier, masa pentru produse cosmetice si demachiere, sifonier si eventual noptiere, in prezent o camera de tineret este mai degraba mobilata in stil minimalist, sifonierul a fost inlocuit de dressing, etc.

Se pot gasi foarte usor acum idei pentru amenajarea camerelor de tineret, atat in reviste de specialitate, cat mai ales pe diverse site-uri de Internet, precum si in showroom-urile diversilor producatori de mobila dormitor tineret. Evident ca exista si o plaja foarte variata de preturi, pornind de la cele accesibile oricui si terminand cu cele pentru produse unicat sau pentru mobila la comanda.

Cand vine vorba despre mobila tineret se remarca o orientare mai degraba catre aspectul practic al mobilierului, iar design-ul este simplu si elegant. De exemplu, pentru living sau o camera de tineret se va opta mai degraba pentru canapele extensibile decat pentru paturi masive, care au in acelasi timp si preturi mai accesibile decat mobilierul masiv din lemn si ocupa si mai putin loc.

Daca doriti mobila dormitor tineret care sa iasa din tipare sau doriti sa o personalizati in functie de gusturile si spatiul pe care il aveti la dispozitie, cea mai buna alegere o reprezinta sa apelati la serviciile unei companii care confectioneaza mobila la comanda. In acest fel veti putea sa va alegeti sau sa va concepeti design-ul, sa alegeti materialele si culorile din care va fi confectionat mobilierul si sa va puneti practic amprenta personala asupra produsului finit.

Daca apelati la serviciile unican.ro veti beneficia de proiectarea 3 D a mobilierului pe care vi-l doriti, de servicii ireprosabile de executie a mobilierului dupa proiectul avizat, precum si de transportul si montarea mobilierului la domiciliu. Toate produsele Unican beneficiaza de garantie si sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, avand preturi fara concurenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here