Mobila dormitor tineret

0
973

Mobila a cunoscut de-a lungul timpului numeroase transformari. Daca in urma cu 50-60 de ani se purta mobila din lemn masiv, in ziua de azi este la moda mobila confectionata din materiale usoare, rezistente si cu un design cat mai deosebit. Mobila pentru dormitor s-a schimbat si ea si am putea spune ca a devenit mai practica. De exemplu, mobila dormitor tineret este acum versatila, in culori variate (alte nuante decat cea a lemnului clasic) si este mai usor de montat si de mutat, eventual. Nu veti mai gasi mobila pentru dormitor asa cum era in iatacul bunicii, cu pat mare, noptiere, sifonier masiv si masuta de toaleta. Acum mobila dormitor tineret este compusa din pat ce se poate strange sau pat de jumatate, birou, dressinguri cu oglinzi, etc. Vremurile s-au schimbat, iar producatorii de mobila incearca sa tina si ei pasul si sa aiba cele mai bune preturi pentru mobila dormitor.

Daca nu va satisfac modelele de serie care se gasesc in magazine, puteti opta acum pentru mobila la comanda. Puteti astfel sa va creati propriul model pentru mobila dormitor, astfel incat sa se potriveasca si cu spatiul pe care il detineti, dar si cu personalitatea dumneavoastra. Daca alegeti sa folositi serviciile oferite de unican.ro veti beneficia de foarte bune preturi mobila dormitor, dar si de o serie de alte avantaje: experienta de aproape 20 de ani a producatorului, materiale de cea mai buna calitate, modele deosebite, finisaje elegante, consiliere in alegerea mobilei, transport si montaj gratuit pentru comenzi mai mari de 5000 de lei, garantie de 24 de luni, etc.

Daca doriti o mobila dormitor mai speciala, pe care doriti sa o faceti pe comanda la Unican, tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la unul dintre show-room-uri cu o schita a mobilei dorite si cu ajutorul serviciilor unui designer specializat, veti putea sa va creati modelul personalizat dorit. Daca alegeti sa comandati si sa executati mobila personalizata pentru dormitor la Unican, vi se va proiecta gratuit un model 3D al acesteia, astfel incat sa vedeti cum va arata la final si sa faceti eventualele ajustari la timp si cu efort minim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here