Miere de Manuka

0
552

Toata lumea a auzit, macar o data despre celebra miere de Manuka, insa nu toti oamenii stiu exact de ce aceasta miere este atat de cautata si de ce gasim miere Manuka pret net superior celorlalte sortimente de miere. Ei bine, ca sa parafrazam un celebru personaj, “exista o explicatie”! Si inca una stiintifica! Trebuie sa stiti ca atat de laudata miere de Manuka provine din Noua Zeelanda si este produsa de catre albine din polenul arborelui de Manuka. Acest sortiment de miere Manuka este recomandat de catre medici tuturor categoriilor de consumatori, inclusiv copiilor si diabeticilor, datorita bogatelor sale proprietati terapeutice.

Cel mai puternic antibiotic natural, cat si mai eficient in lupta cu diverse bacterii este chiar aceasta miere Manuka. Poate ca nu va vine sa credeti, insa acest sortiment de miere, cu un putrenic gust si aroma cu tente lemnoase este tratamentul ideal in tratarea ulcerului peptic provocat de rezistenta bacterie Helicobacter Pylori.

Alegand sa achizitionat miere Manuka umf de pe https://www.greenboutique.ro/miere-de-manuka-umf.html aveti certitudinea ca veti primi un produs 100% natural si original. Factorul UMF reprezinta gradul de puritate al mierii cumparate si cu cat acest factor este mai ridicat, cu atat mierea este mai pura in compozitie (este dificil sa fie monitorizate exact albinele astfel incat acestea sa aduca la stup numai polen de la florile arborelui de Manuka, insa se testeaza loturile de miere in functie de anumiti markeri si asa se stabileste exact gradul de puritate, respectiv UMF).

Pe site puteti gasi o gama foarte variata de tipuri de miere Manuka cu pret ce variaza in functie de marimea factorului UMF. Astfel, un borcan de miere Manuka umf 20 va avea un pret diferit fata de unul a carui factor UMF este mai mare sau mai mic. Insa investitia facuta este in avantajul dumneavoastra, deoarece veti beneficia de un produs cu multiple proprietati curative, care va ajuta sa va vindecati de mai multe categorii de afectiuni: herpes, exeme, ulcer, gingivita, colon iritabil, etc. Cumparand miere Manuka umf de pe site-ul amintit veti face o excelenta investitie pentru sanatatea intregii familii, chiar daca pentru un borcan de miere Manuka umf 20 veti plati cateva sute de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here