Metode moderne de a invata

0
724

Ca orice parinte, imi doresc tot ce e mai bun pentru copilul meu si din acest motiv caut sa fiu mereu la current cu cele mai noi tipuri si metode de educare a celor mici. Invatamantul din ziua de azi s-a schimbat foarte mult fata de cel de acum 30-40 de ani, cand noi buchiseam cu totii pe manuale vechi si saracacios ilustrate si colorate. Acum, cand cel mic a devenit elev, am avut ocazia sa studiez noile tipuri de manual alternative si caiete speciale si am ramas placut surprinsa sa constat ca acestea imbina in mod armonios joaca si invatatul.

Dar noi traim intr-o lume a tehnologiei, iar cei mici sunt mai atrasi de tablete si calculatoare mai mult decat de carti, caci interfetele sunt interactive, sunt animate, sunt frumos colorate si ofera chiar si sunete sau melodii. Asa cum spuneam, vreau sa fiu mereu in pas cu cele mai noi tipuri de studii si metode de invatare pentru cel mic. Din acest motiv am inceput sa caut manuale virtuale, platform de invatare interactive.

Astfel am gasit site-ul de invatat e-istet.ro, care m-a cucerit inca de la prima vedere. invata_cu_placereEste o platforma virtuala ce ofera atat parintilor, dar mai ales copiilor o modalitate foarte placuta de invatare si testare a cunostintelor acumulate, ofera punctaje obiective, realizeaza automat grafice legate de rezultatele obtinute la teste, oferind posibilitatea de a urmari evolutia celor mici. In plus, ii ajuta pe parinti sa isi recapituleze cunostintele, iar pentru cei mici reprezinta o modalitate de pregatire suplimentara pentru testarile nationale ce se sustin in clasele a II-a si a IV-a. Testele sunt foarte bine realizate, respecta programa scolara, dar sunt prezentate intr-o maniera deosebita, sunt interactive si foarte frumos ilustrate.

Pe e-istet veti gasi pachete de teste destinate copiilor din clasele I-IV, care cuprind teste atat de matematica, cat si de limba romana. Intr-un mod interactiv copii rezolva aceste teste si isi pot evalua astfel performantele si nivelul de cunostinte. Pentru a putea rezolva aceste pachete de teste este necesar ca parintii sa faca abonament la site si vor primi apoi acces la aceste teste. Abonamentul se plateste lunar, iar preturile variaza in functie de categoria de abonament aleasa (bronz, argint si aur). Preturile sunt foarte avantajoase, pornesc de la 29 lei pe luna si pot fi platite prin virament bancar sau cu cardul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here