Masini second hand din Olanda – Garantie si pret corect

0
535

Comertul cu masini second hand a cunoscut o dezvoltare constanta de-a lungul anilor, mai ales ca masinile aduse din afara tarii noastre sunt bine intretinute, nu au probleme mecanice sau defectiuni, chiar daca au cateva sute de mii de kilometri la bord. Insa si in acest domeniu, ca si in multe altele, este indicat sa apelati la serviciile oferite de profesionisti, respectiv de companii serioase, si nu la samsari, ce va pot pacali.

CarsOnTheWeb este un site serios, care ofera clientilor sai posibilitatea de a licita pentru modelul sau marca de masina dorita. Masinile comercializate de catre acest site beneficiaza de verificari temeinice, inspectii auto amanuntite efectuate de catre organe abilitate in acest sens si beneficiaza de garantie. De pe site puteti achizitiona masini second din Olanda, dar si din alte state europene: Belgia, Germania, Spania, Franta sau Italia. Compania a fost infiintata in anul 2004 in Belgia, deschizand ulterior numeroase alte filiale in statele europene amintite, extinzandu-si astfel reteaua de aprovizionare si distributie.

Achizitionand masini second hand de pe site-ul COTW aveti garantia ca veti plati pretul corect pentru automobilul cumparat. Pentru a gasi cat mai usor si rapid masina mult dorita, pe site vi se pun la dispozitie o serie intreaga de filtre de cautare (marca, model, tip de motor, tip de combustibil, numar de kilometri la bord, an de fabricatie, tip de motor, dotari suplimentare, etc). Puteti achizitiona atat masini noi, cat si second hand de diferite tipuri, plecand de la clasicele autoturisme si pana la furgonete si chiar camioane usoare.

Optand sa lucrati cu Cars On The Web aveti avantajul major ca veti elimina din procesul de achizitie o serie de cheltuieli sau comisioane, deoarece site-ul reprezinta practic un intermediar neutru intre vanzatori si cumparatori, dar care ajuta ambele parti implicate sa scurteze cat mai mult procesul de achizitie, dar si sa inlature cheltuielile suplimentare non necesare.

Masinile pe care le puteti achizitiona de pe site-ul amintit provin de la companii de leasing sau de inchirieri auto, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji ca au kilometrajul modificat sau ca au probleme tehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here