Masini de tocat profesionale

0
577

 

Indiferent daca aveti o afacere mai mare sau sunteti posesorii unei afaceri familiale, cum ar fi un magazin alimentar de cartier, o gradinita, un pub sau o pensiune, cu siguranta aveti nevoie de o masina de tocat profesionala, care sa va fie de mare ajutor la bucatarie. Daca sunteti in cautarea unei masini de tocat carne profesionale, trebuie neaparat sa vizitati site-ul contigroup.ro. Cu siguranta ca, indiferent de cat sunteti de exigenti, aici veti gasi ceea ce cautati.

Infiintata inca din anul 2000, firma Conti Group si-a propus sa aduca o contributie remarcabila in domeniul HoReCa si sa vina in ajutorul intreprinzatorilor, nu numai cu produse de inalta calitate, ci si cu acordare de consultanta si de service post-garantie pentru echipamentele comercializate, dar mai ales cu servicii integrate.

Intreaga gama de echipamente horeca comercializata de Conti Group este de cea mai buna calitate si conforma cu normele impuse in industria alimentara. Echipa de specialisti de la Conti Group va sta alaturi inca din momentul in care decideti sa investiti in echipamente HoReCa si va ofera consultanta pentru a putea face cea mai buna si potrivita alegere pentru activitatea desfasurata, iar ulterior va va fi alaturi pe toata perioada de exploatare a acestora.

Tot pentru a veni in sprijinul potentialilor clienti, Conti Group vine cu propuneri coerente de investitii step-by-step (achizitionarea in prima faza a anumitor echipamente si accesorii, pentru ca restul de materiale sa poata fi achizitionate ulterior), cat si cu servicii de finantare in sistem leasing, in sistem de rate de pana la 1 an sau chiar posibilitatea de contractare prin inchiriere, cu drept de achizitie finala pt utilizator (leasing operational).

Masinile de tocat carne comercializate pe contigroup.ro sunt confectionate din otel inoxidabil, pot fi usor demontate si curatate, au sistem de autoascutire pentru cutite, cat si sisteme de securitate, astfel incat dumneavoastra sa le puteti exploata usor si in deplina siguranta. Dimensiunile acestora sunt variabile, iar dumneavoastra puteti alege modelul care corespunde cel mai bine necesitatilor afacerii dumneavoastra, fie ca este vorba de o cantitate de carne de 50 de kilograme pe ora sau aveti nevoie sa tocati 500 de kilograme pe ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here