Masini de inchiriat

0
313

Daca in trecut inchirierea unui automobil reprezenta un lux, in zilele noastre a devenit o adevarata necesitate, mai ales atunci cand trebuie sa calatorim, in special cu avionul, in alte localitati sau in interes de serviciu. Ba mai mult, unele companii prefera sa apeleze la firme de inchiriat automobile pentru a le da angajatilor masini de serviciu, decat sa investeasca intr-o flota auto, costurile fiind astfel mult mai avantajoase.

In toate orasele mari din tara exista companii specializate in servicii de rent a car, insa cele mai multe astfel de firme exista, fireste, in capitala. Sunt extrem de multe companii de rent a car Bucuresti, insa serviciile difera de la una la alta, la fel si costurile sau garantiile.

Inainte de a va inchiria un automobil, in scop personal sau profesional, este indicat sa faceti o prospectiune a pietii de profil, dar mai ales sa cautati pe forumuri recenzii de alti clienti, pentru a va scuti de neplaceri ulterioare.

Parcul auto DpD Exclusive Rentals cuprinde o gama variata de masini de inchiriat Bucuresti Otopeni, Brasov si Cluj cu o flota de peste 180 de autoturisme de diverse tipuri. Chiar si mai pretentiosi dintre clienti vor gasi o marca sau un model de masina care sa ii incante. In plus, daca alegeti sa inchiriati o masina de la DpD Exclusive Rentals beneficiati de mai multe avantaje: cel mai mic pret pentru inchiriere, fara costuri ascunse, modalitate facila si rapida de rezervare a automobilului dorit, posibilitatea de a vizualiza masinile si de a afla informatii despre ele, serviciu de suport clienti permanent, consultanta si asistenta la alegerea masinii perfecte pentru trebuintele dumneavoastra, asigurare full Casco pe perioada inchirierii (pentru minim 6 zile de inchiriere), posibilitatea de a inchiria non-stop o masina, nu se percepe garantie, puteti inchiria chiar si masina cu sofer, servicii complete pentru persoane fizice si juridice, servicii complete si integrale, posibilitatea de a inchiria atat masini de lux (BMW X5 sau X6, Audi A5, A7, A8, Mercedes CLS sau Cabrio, etc.) cat si low cost (Dacia Logan, Hyundai, Opel, Ford, Kia, etc.), posibilitatea de inchiria inclusiv accesorii (GPS, lanturi, scaun pentru copil, portbagaj suplimetar, etc.), etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here