Marire buze cu acid hialuronic

0
871

Toate femeile vor sa fie frumoase. Toate femeile isi doresc sa arate bine, sa se simta bine in pielea lor si sa fie admirate de cei din jur. Buzele senzuale, pline, au fost si vor ramane mereu unul dintre etaloanele frumusetii. Buzele groase emana senzualitate si reprezinta un punct de maxima atractie pentru reprezentantii sexului masculin. Din pacate, mama natura nu ne inzestreaza pe toti cu acele calitati fizice pe care le admiram la altii sau le ravnim. Pentru aceasta au luat nastere clinicile de chirurgie estetica! Marirea si augumentarea buzelor sunt doua dintre cele mai cerute servicii la clinicile de infrumusetare. Daca optati pentru o marire a buzelor, trebuie sa stiti ca acest procedeu se poate realiza, destul de rapid, prin injectarea anumitor substante (acid hialuronic) sau prin implante permanente de silicon.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este o procedura estetica non-invaziva, care se realizeaza prin injectarea substantei in tesutul buzelor. Procedura nu este foarte dureroasa, deoarece acele folosite in acest scop sunt subtiri, iar durerea resimtita este minora, mai ales ca se va face o anestezie locala. Intreaga procedura dureaza doar cateva minute, iar efectele sunt vizibile intre 6 si 12 luni. Este necesar ca inainte sa optati pentru augmentarea buzelor sa discutati cu un medic, pentru a stabili daca exista contraindicatii pentru procedeul de marire a buzelor si care este solutia optima de augmentare a buzelor in cazul dumneavoastra.

Prin injectarea buzelor cu acid hialuronic nu se realizeaza doar o marire a buzelor, ci si corectarea unor semne ale imbatranirii aparute la tesuturile din jur. Astfel colturile gurii nu mai par lasate, ridurile fine se estompeaza, iar efectul final este cel de intinerire a intregii fete. Este o procedura recomandata atat persoanelor care au buze subtiri, cat si celor care, cu inaintarea in varsta, constata modificari ale volumului sau aspectului buzelor.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este indicata deoarece acest acid se regaseste in mod natural in corpul nostru. Acidul hialuronic este cel care creste suportul structurilor faciale si al tesuturilor care si-au pierdut din volum si elasticitate datorita procesului natural de imbatranire.

Augmentarea buzelor prin injectarea de acid hialuronic este o procedura de infrumusetare cu efect imediat, care nu necesita perioada de recuperare, iar pretul este unul accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here