Mari reduceri de pret la imbracamintea sport

0
465

Nu cred ca la ora actuala mai exista persoane care sa nu fi auzit de brand-ul Adidas! Pana si cei mici stiu despre aceasta marca, mai ales de cand Adidas a scos pe piata si articole destinate celor mici. In principiu, Adidas produce si comercializeaza cei mai populari pantofi sport. In Romania, majoritatea oamenilor spun “adidasi” la toti pantofii sport, indiferent de producatorul lor, tocmai datorita popularitatii castigate de acest brand de-a lungul anilor, precum si a calitatii deosebite a tuturor articolelor comercializate.

Pentru cei interesati sa isi achizitioneze imbracaminte fitness sau incaltaminte alergat Adidas, in capitala exista un mare outlet Adidas Bucuresti, care isi asteapta zilnic clientii cu cele mai atractive produse si preturi incredibile. Este momentul propice pentru a face cumparaturi, mai ales ca se apropie primavara si s-au anuntat mega reduceri Fashionhouse, ce pot ajunge chiar si pana la 70% din pretul initial al unor produse!

Fashion House este unul dintre cele mai importante magazine outlet din Bucuresti si este situat in cartierul Militari. Zilnic, in cadrul complexului gasiti oferte de preturi exceptionale, la produse provenind de la diversi producatori. Magazinele de tip outlet, asa cum este si Fashion House, comercializeaza numai produse originale, care provin din surplusul de stoc ale producatorilor, din colectii special create pentru acest concept de magazin outlet, precum si din colectiile ce s-au schimbat in magazinele reprezentanta ale unor marci renumite la nivel mondial. Toate produsele sunt noi si respecta calitatea brandului, insa pretul fiind mai scazut decat cel din reprezentantele oficiale.

Tot in cadrul Fashion House veti putea gasi si cel mai mare outlet Adidas Bucuresti, ce va pune la dispozitie imbracaminte sport sau fitness, incaltaminte de alergat si multe alte produse. In perioadele in care se schimba colectiile de produse, pe langa reducerile deja anuntate puteti sa beneficiati si de alte reduceri de pret, specifice perioadelor de lichidare de stoc. Multe produse din outlet Adidas beneficiaza de preturi promotionale in anumite zile, asa ca trebuie sa fiti mereu la curent cu noutatile. Toate produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate si sunt confectionate din materiale care respecta normele in vigoare, impuse de Uniunea Europeana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here