Marea lansare StarCraft II: Heart of the Swarm

0
686

Imi amintesc cu oarecare nostalgie de salile de Internet Café, care la vremea aceea (anii ‘98- 2000) erau singura posibilitate la indemana tineretului de a se conecta la Internet. Si parca vad si acum momentele in care intrai in una din salile alea obscure, populate in special de baieti, in care intram si asteptam sa se elibereze un loc pentru a putea intra sa imi verific e-mail-urile trimise de prietenii plecati din tara…

De ce aceasta rememorare? Pai imi aduc aminte ca pe mai toate calculatoarele rula la ora aia un joc si toata lumea era pasionata si inflacarata de Starcraft. Personal nu ma pricep la acest joc, desi nu pot sa nu recunosc ca ma uitam cu interes la monitoarele “vecinilor” de sala de Intrenet Café. Mi se parea a fi o alta lume si o alta galaxie… Insa am ramas mereu cu uitatul… Mare mirare pe mine sa imi aud fiul ca se joaca si el, la randul lui, Starcraft. Nu voi pretinde ca inteleg neaparat acest joc, insa am vazut oameni in toata firea, oameni avand cariere si familii jucandu- se si implicandu- se in actiunea acestui joc. Iar acum mi-a venit din nou randul sa fiu martor tacut la o noua generatie de tineri si copii ce savureaza aventurile Starcraft.

Insa aduc acum in discutie acest subiect deoarece am citit un articol legat de o lansare STARCRAFT II- Heart of the Swarm in Bucuresti si in tara, prin reteaua de magazine Altex si in centrele comerciale Media Galaxy. Asa ca m-am gandit ca poate ati vrea sa stiti si voi despre acest eveniment, cu atat mai mult cu cat exista si concursuri cu premii si aveti posibilitatea de a juca si voi, direct in magazin, noul joc. Ba mai mult, am auzit ca exista si un invitat special, un tanar care este cel mai tare jucator de Starcraft din Romania si care face parte dintr- o echipa internationala de gameri.

Concret, lansarea noului joc va avea loc luni11 Martie 2013, la ora 21:30 in Media Galaxy Orhideea si la ora 23:30, in magazinele Altex Cina ConstantaAltex SibiuAltex Iasi Iulius Mall si Altex Ploiesti Ciocarlia.

Organizatorii promit concursuri si surprize, iar castigatorii, pe langa premiile efective, vor acea ocazia si sa joace cu cel mai bun gamer din tara al acestui joc de strategie. Veti avea posibilitatea de a castiga sau achizitiona noul joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here